Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Van duurzaam naar betekenisvol ondernemen

Op woensdag de 10e van de 10e organiseren GreenDrinks/MVO-Platform ZODrenthe, de gemeente Emmen, MVO-Alliantie Noord Nederland en KVK in het Atlas-theater een event met als hoofdthema Van “Duurzaam-“ naar “Betekenisvol Ondernemen.

Betekenisvol ondernemen gaat over innovatie en over kansen, het is een andere manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst. Op 10 oktober nemen deskundige sprekers je met concrete voorbeelden mee naar die toekomst en tonen je hoe je “Betekenisvol” kunt ondernemen, wat dat voor jou als ondernemer betekent, waar jouw kansen liggen en hoe de balans te vinden tussen People, Planet & Profit/Purpose.

Sprekers:

Pieter Diphoorn, adviseur duurzame innovatie bij KVK

Bedrijven van de toekomst zijn “Betekenisvol”. Niet omdat het moet, maar omdat er daardoor volop kansen liggen om met jouw bedrijf vooruit te komen, je te onderscheiden in de markt en aan betekenis te winnen voor jouw klanten en de maatschappij.

Douwe Snoek, directeur Snoek Puur Groen

Ik vind het belangrijk dat mensen in een bedrijf in een veilige omgeving kunnen werken. In veiligheid dan als in geborgenheid, dat we op elkaar passen en er voor elkaar zijn met begrip en respect voor elkaar. Om mijn mensen heen heb ik een soort zorgteam gemaakt waar we gezamenlijk mee aan de slag zijn om elke dag een topprestatie te leveren, zowel op fysiek- als geestelijk vlak.

Rik Sijm, oprichter en adviseur bureau Bries

Bries wil mensen helpen die vanuit hun (maatschappelijke) missie willen ondernemen en daarmee plezier en bevlogenheid in het werk meer ruimte willen geven, voor henzelf, hun klanten en hun medewerkers.

Geert Huitema, manager GreenDrinks-, Uitdaging- en MVO-Platform-ZOD

Maatschappelijk verantwoordelijke ondernemingen tonen met MVO certificatie aan dat zij intrinsiek bezig zijn met MVO en aan de basisvoorwaarden voldoen.

Noor van Leeuwen, coördinator MVO Alliantie Noord Nederland

MVO-Alliantie Noord Nederland is een regionaal samenwerkingsverband van publieke en private organisaties die streven naar een circulaire- en inclusieve economie en -samenleving.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Atlas Theater
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Datum

Wo 10 okt 2018

Tijd

15:00 - 18:30 uur

Kosten

Gratis