Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Virtueel matchmaking-evenement voor Life Sciences projecten in Eurostars

Bent u actief in de Life Sciences-sector en heeft u interesse in het opzetten van een internationaal, marktgericht R&D-project? Geef u dan op voor het virtueel matchmaking-programma dat partner van het Enterprise Europe Network in België, Noordrijn-Westfalen of Nederland op 9 september organiseren.

Het virtueel matchmaking programma is bedoeld voor bedrijven in de topsector Life Sciences & Health die een project willen gaan indienen voor het Eurostars-programma.

In dit virtuele matchmaking-programma krijgt u de mogelijkheid om aan de hand van presentaties nauw kennis te maken met het Eurostars-programmaExterne link. Denk hierbij aan:

  • aanvraagproces;
  • evaluatiecriteria;
  • tips and tricks bij het schrijven van een aanvraag;
  • (financierings-)regels van de nationale programma’s van uw internationale projectpartners.
Daarnaast kunt u uw idee toelichten of vragen stellen in een persoonlijk gesprek met Belgische, Duitse of Nederlandse Eurostars-adviseurs. U kunt ook virtuele pitches bekijken en uitnodigingen sturen en ontvangen om op 9 september een-op-een gesprekken te voeren. Deze een-op-een gesprekken worden door de matchmaking-website ondersteund.

Deelname

De registratie voor het evenement is open tot 9 september. U kunt zich nu registreren met de volgende linkExterne link. Voor deelname aan de matchmaking is het noodzakelijk dat u een goede beschrijving geeft van uw bedrijf en het project dat u voor ogen heeft. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Eurostars-programma? Neem dan contact per e-mail op met de Eurostars adviseur voor de topsector Life Sciences & Health: Niels van LeeuwenExterne link. Heeft u vragen over de matchmaking tijdens dit evenement? Neem dan contact op met Michelle LemmersExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Wo 9 sep 2020

Tijd

13:00 - 17:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.