Webinar Heropening RVV Verduurzaming

De Regeling Vermindering Verhuurderheffing Verduurzaming (RVV Verduurzaming) heropent op 1 juli 2021 voor het verbeteren van de energieprestatie van sociale huurwoningen. Op 3 juni organiseren wij een webinar om u over deze regeling te informeren.

U krijgt tijdens het webinar onder andere informatie over het stapelen van subsidies, technische specificaties en de veranderingen van energielabelklassen naar aanleiding van de methode NTA 8800. Ook hoort u meer over de verschillen tussen de vorige en de aankomende openstelling. Woningcorporatie Zaandamse Volkshuisvesting (ZVH) deelt ervaringen vanuit de eerste openstelling. Meld u aan, zodat u op tijd weet wat u kunt doen om vanaf 1 juli 2021 een melding in te dienen.

Programma

De volgende onderwerpen staan op het programma:

  • Bouwe Meijer van BZK licht kort het overheidsbeleid toe rond de RVV Verduurzaming
  • Constan Custers van RVO legt uitgebreid de inhoud van de regeling uit
  • Franck Storm en Marco Peetoom van woningcorporatie ZVH gaan in op hun verduurzamingskoers/ambitie en delen hun ervaringen met de eerste openstelling

U krijgt voldoende gelegenheid voor het stellen van uw vragen.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 31 mei 2021. U meldt zich aan door uw naam en e-mailadres in te vullen op de webpagina RVV Verduurzaming opening 1 juli 2021.

Meer weten?

Vragen over de webinar ? Stuur een mail naar rvvVerduurzaming@rvo.nlBekijk de webpagina RVV Verduurzaming voor meer informatie over de regeling

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 3 jun 2021

Tijd

15:00 - 16:30 uur

Gratis

Direct aanmelden