Webinar Horizon Europe - een vooruitblik

Wilt u een vooruitblik over wat we op dit moment over Horizon Europe weten – en wat nog niet? Voor succesvolle deelname in Horizon Europe is het belangrijk om te weten welke veranderingen de Europese Commissie beoogt met de gefinancieerde projecten. Kennis nemen van de Europese beleidsdoelen waarop Horizon Europe steunt, helpt hierbij. Volg daarom het webinar Horizon Europe – een vooruitblik.

Horizon Europe is de opvolger van het succesvolle Europese Onderzoeks- en Innovatieprogramma Horizon 2020. Het nieuwe programma beslaat de periode 2021-2027. Met Horizon Europe wil de Europese Commissie (EC) het concurrentievermogen van Europa vergroten door wetenschap en innovatie te stimuleren. Daarnaast wil de EC het bedrijfsleven en de academische wereld uitdagen om samen oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken die in heel Europa, en de wereld, spelen.

Net als haar voorganger biedt Horizon Europe straks kansen voor iedere organisatie die actief is in onderzoek, technologische ontwikkeling en/of innovatie in internationaal verband. Ook voor individuele onderzoekers zijn er in Horizon Europe weer kansen.

Conceptprogramma

  • Achtergrond Horizon Europe
  • Belangrijke veranderingen ten opzichte van Horizon 2020
  • Structuur Horizon Europe
  • Hoe kan RVO ondersteunen?

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het webinar via het online aanmeldformulier. Een paar dagen voor het webinar ontvangt u een link voor deelname. Deelname is gratis en de voertaal is Nederlands.

Meer weten?

Lees meer over Horizon Europe.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 29 okt 2020 10:30 uur

Kosten

Deelname is gratis

Direct aanmelden