Webinar huisvesting aandachtsgroepen

Het gaat hierbij om aandachtsgroepen zoals arbeidsmigranten, kwetsbare jongeren, uitstromers uit GGZ-instellingen, statushouders, woonwagenbewoners, dak- en thuisloze mensen, studenten en andere spoedzoekers.

Als gemeente kunt u deze specifieke uitkering Regeling huisvesting aandachtsgroepen aanvragen van 19 september 2022 tot 17 oktober 2022.

Programma

Tijdens het webinar hoort u meer over het beleid achter deze uitkering en de aanpassingen in vergelijking met de vorige openstelling van deze regeling. U weet na het webinar ook wat u moet aanleveren om een uitkering te kunnen krijgen. Het Expertteam Woningbouw vertelt hoe zij u als gemeente kan ondersteunen bij woningbouwprojecten. Zij vertellen daarbij meer over de aandachtspunten rondom de huisvesting van aandachtsgroepen.

De sprekers komen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Expertteam Woningbouw. U kunt vragen stellen via de chat.

Het webinar duurt van 09:30 uur tot 11:00 uur. Vanaf 09:15 uur kunt u alvast inloggen.

Meld u aan

Via deze link meld u zich aan. U kunt de webinar ook later terugkijken. We sturen de link toe aan iedereen die aangemeld is en plaatsen de link op rvo.nl/rha.

Meer informatie

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1