Webinar over zakelijke kansen op het gebied van ICT in Armenië

Armenië heeft een snelgroeiende informatie- en communicatietechnologie (ICT)-sector en Tech startup-gemeenschap. Steeds meer internationale bedrijven vinden hun weg naar Armenië voor softwareontwikkeling, industriële informatica, elektronica, halfgeleiders en R&D. ICT is dus een belangrijk thema voor de economie in Armenië.

De regering streeft ernaar het land om te vormen naar een meer digitale samenleving en dit biedt veel kansen voor Nederlandse ICT-bedrijven en dienstverleners.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor Nederlandse ICT-bedrijven en dienstverleners die actief zijn op het gebied van Software, Cybersecurity, Hosting- en Cloud, Datacenters, Technologie, Internet, Telecom, Overheid en Onderwijs, en interesse hebben in zakendoen in Armenië.

Waarom meedoen?

De Nederlandse ambassade in Armenië heeft in samenwerking met RVO een analyse van de ICT-ontwikkeling in Armenië laten uitvoeren. Tijdens het webinar krijgt u actuele en relevante informatie over de ICT-sector en de laatste ontwikkelingen in Armenië. Samen bespreken wij uw zakelijke kansen. U hoort ook meer over de digitale transformatie van de overheid, economie en samenleving in Armenië.

Donderdag 30 juni

  • 10:00 – 10:15 uurOpening en introductie - Nico Schermers, Ambassadeur in Armenië
  • 10:15 – 10:30 uurPresentatie ICT-ecosysteem Armenië - Nadia Gombra, Directeur van Interliaise
  • 10:30 – 11:00 uurBreakout room ronde 1 - keuze uit 4 rooms (Cybersecurity, ICT Infrastructuur, IT Onderwijs en digitale vaardigheden, Invest in Armenia)
  • 11:00 – 11:30 uurBreakout room rond 2 - keuze uit 4 rooms (Cybersecurity, ICT Infrastructuur, IT Onderwijs en digitale vaardigheden, Invest in Armenia)
  • 11:30 – 11:45 uurKorte nabespreking
  • 11:45 – 12:00 uurAfsluiting

Deelname en kosten

Meld u aan voor dit webinar. De uiterste aanmelddatum is 28 juni 2022. Deelname is gratis. De voertaal is Engels. Kort voor het webinar van start gaat, ontvangt u een Zoom link.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over dit webinar? Neem dan contact op met:

Nadia Gombra, ICT Armenia E: nadia@ictarmenia.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert dit webinar in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met ITC Armenia.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1