Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Webinar Renovatieversneller

Het is een van de grootste uitdagingen de komende jaren: alle woningen CO2-neutraal in 2050. Eén ding is duidelijk: corporaties kunnen het niet alleen, maar marktpartijen ook niet. Gezamenlijk optrekken is noodzakelijk om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.

De Renovatieversneller kan u daarbij helpen. Wij nodigen u dan ook graag uit om het webinar op 2 april van 16:00 – 17:00 uur te volgen. Hierin informeren wij u over hoe het landelijk ondersteuningsprogramma inclusief de subsidieregeling u kunnen helpen. Ook is er tijdens dit webinar gelegenheid tot het stellen van vragen. Meld u alvast aan, zodat u er zeker van bent dat u het webinar kunt volgen.

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven.

Programma

Tijdens het webinar geeft boegbeeld van De Renovatieversneller Margriet Drijver een algemene uitleg over De Renovatieversneller. Daarna gaat Frank Bonnerman in op de subsidieregeling. Joris van den Heuvel sluit het webinar af met een informatie over de begeleiding en het kennis en leerprogramma.

Aanmelden

Meld u zich aan via dit aanmeldformulierExterne link.

Achtergrondinformatie

Onderdeel van het Klimaatakkoord is De Renovatieversneller. Dat is een programma voor de periode 2019-2025 gericht op opschaling en kostenreductie van het verduurzamen van (primair) bestaande huurwoningen. Hiermee willen wij steeds meer bewoners voorzien van een kwalitatief hoogwaardig verduurzaamde woning.De Renovatieversneller is een samenwerking tussen AEDES, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en RVO in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

U was al aangemeld voor een introductiebijeenkomst?

In verband met de ontwikkelingen rond COVID-19 hebben we de nog gepland staande regiorondes van De Renovatieversneller helaas moeten uitstellen. Om iedereen van alle benodigde informatie te voorzien, organiseren wij dit webinar. U bent van harte uitgenodigd om dit webinar bij te wonen. U moet u voor dit webinar wel aanmelden, ook als u al voor een regioronde aangemeld was.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Gratis