Zoeken

Webinar: Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen en wijzigingen

Wat kunt u verwachten?

In het webinar vertellen we u alles over de SVOH, de subsidievoorwaarden en welke maatregelen in aanmerking komen voor subsidie. Ook gaan we in op de technische specificaties van de maatregelen, zodat u precies weet waar u aan moet voldoen.

Per 1 april 2023 wijzigt de regeling. Tijdens het webinar bespreken we met u de nieuwe en gewijzigde voorwaarden. Zo weet u of u in aanmerking komt en wat u moet doen om vanaf 1 april 2023 een aanvraag in te dienen.

U heeft tijdens het webinar ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Belangrijkste wijzigingen per 1 april 2023

  • Alle eigenaren van bestaande huurwoningen, behalve woningcorporaties, kunnen subsidie krijgen met de SVOH. We kijken dus niet meer naar de huurprijs van de woning. Of naar het aantal huurwoningen dat in bezit is met een huurprijs onder de liberalisatiegrens.
  • Ook gebouwen met een monumentenstatus kunnen subsidie krijgen met de SVOH. Voor monumenten gelden soms andere isolatie-eisen en subsidiebedragen, dan voor niet-monumenten.
  • In plaats van 2 maatregelen, kunt u de SVOH straks ook aanvragen voor één energiebesparende maatregel. Let op: bij één maatregel halveert het subsidiebedrag. Wilt u subsidie krijgen voor een onderhoudsmaatregel? Dan moet u ook minimaal één energiebesparende maatregel laten uitvoeren.

U leest de nieuwe voorwaarden op de pagina SVOH: Voorwaarden per 1 april 2023.

Meld u aan

Meld u aan voor dit webinar via de aanmeldknop.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1