Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Workshop: winnende elementen van een Eurostarsaanvraag

Heeft uw organisatie al een Eurostarsproject ingediend maar niet goed gescoord? Of gaat uw organisatie in de toekomst een project indienen? Dan is deze cursus iets voor u!

Deze training is speciaal gericht op mkb’ers en consultants die bezig zijn met een Eurostarsaanvraag. Met nog ongeveer 6 weken te gaan tot de volgende deadline (28 februari) biedt de workshop gelegenheid om de belangrijkste onderdelen van een winnende aanvraag te bespreken.

Leerdoelen

Tijdens de workshop leert u wat er belangrijk is binnen het instrument en hoe u uw project het beste past bij de gevraagde eisen. Hoe zorgt u voor een goed consortium? Hoe scoort u goed op kwaliteit, excellentie en impact?Na afloop weet u:

  • of uw project goed aansluit bij de doelen van de Eurostars subsidie
  • hoe het evaluatieproces werkt
  • heeft u inzicht hoe uw project goed kan scoren op de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen

Aanmelden

U kunt zich online aanmeldenExterne link voor deze workshop. Neem uw conceptaanvraag mee, zodat wij de training zo effectief mogelijk kunnen maken voor u.

Let op: inloop is vanaf 14:00 uur, de workshop begint om 14:15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, dan selecteren we per bedrijf 2 personen.

Eurostars

Het Eurekaprogramma stimuleert innovatiesamenwerking binnen het Europese bedrijfsleven met het Eurostarsinstrument specifiek voor het mkb. Elk jaar is er vanuit Nederland € 18 miljoen beschikbaar voor Nederlandse partijen. Eurostars zoekt mkb’ers die met disruptieve projectideeën voor nieuwe producten, diensten of processen die via R&D samenwerking een stap dichter naar de markt zetten.

Lees meer over EurostarsExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Do 10 jan 2019 14:00 uur

Kosten

Kosten voor deelname zijn € 50. Annuleren kan tot 2 dagen voor aanvang.