Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

World of Health Care 2019

Heeft u internationale ambities in de gezondheidszorg? En wilt u uw kennis over de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen vergroten? Kom dan naar de World of Health Care (WoHC), op 26 september in Rotterdam.

Het WoHC richt zich op het verbeteren van de internationale gezondheidszorg met inbreng van Nederlandse expertise.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Tijdens het congres wordt u in contact gebracht met ruim 80 internationale zorgbeslissers uit meer dan 12 landen. Deze delegaties zullen samen met meer dan 600 Nederlandse Life Sciences & Health professionals netwerken, kennis delen en elkaar inspireren met betrekking tot trends, ambities, uitdagingen en zakelijke kansen in de gezondheidszorg.

Programma

Laat u inspireren door invloedrijke keynote sprekers en presenteer uw ideeën op het gebied van de gezondheidszorg. Zowel private als publieke organisaties, NGO's, overheid en kennisinstellingen zijn aanwezig op deze vierde editie van WoHC. U kunt op de beurs deelnemen aan:

  • interactieve ronde tafel sessies
  • inhoudelijke paneldiscussies
  • informele meet & greet momenten

Deelname en kosten

De kosten voor deelname aan het congres zijn € 299 exclusief btw. Meld u aan via de website van WoHC 2019Externe link.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Task Force Health CareE: info@wohc.nlExterne linkT: +31 70 21 99 000

Organisatie

World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties. De focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Deelname kost € 299 excl. btw