Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Zakendoen met de Asian Development Bank

Wilt u zakendoen met de Asian Development Bank (ADB)? Kom dan op 27 en 28 maart 2019 naar de Business Opportunities Fair (BOF) in Manilla. U krijgt de mogelijkheid om uw kansen te verkennen en in contact te komen met professionals van de ADB.

Business Opportunities Fair - 27 en 28 maart

Op 27 en 28 maart 2019 organiseert de ADB voor de 10e keer de jaarlijkse 'Business Opportunities Fair' op het hoofdkantoor in Manilla. Tijdens deze 2 dagen zullen verschillende regionale managers en project officers u informeren over de algemene strategie van de bank. U krijgt ook informatie over de verschillende programma's, goedgekeurde projecten en budgetten per deelsector in de verschillende Aziatische landen. Daarnaast krijgt u inzicht in de (aanbestedings)processen van de ADB.

Heeft u de ambitie om uw bedrijf te kwalificeren voor toekomstige opdrachten van de ADB? Maar beschikt u nog niet over het netwerk en de juiste kennis? Dan biedt de BOF 2019 een goede gelegenheid als 'one-stop forum' om snel uw kennis over de bank te vergroten en met relevante personen in contact te komen.

Aanvullend programma - 26 maart

Op 26 maart organiseert RVO.nl, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Manilla en de Nederlandse vertegenwoordiging bij de ADB, een programma voor Nederlandse bedrijven die aan de BOF deelnemen. De collectieve activiteiten van dit programma bestaan uit:

  • een workshop;
  • een netwerklunch met Nederlanders, werkzaam bij zowel de ADB als de business community in Manilla;
  • een netwerkreceptie (aansluitend aan de lunch).

Daarnaast kunt u deelnemen aan een-op-eengesprekken op maat met relevante project officers bij de bank. Bent u geïnteresseerd in dit aanvullende programma? Houd dan rekening met enige flexibiliteit in uw reisschema voor de gezamenlijke side-programmaonderdelen en individuele gesprekken.

Programma

Bekijk het programma van de BOF (pdf)Externe link.

Kosten en deelname

De inschrijving is gesloten.Deelname is gratis. Reis en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in deze missie of wilt u meer informatie over zakendoen met de ADB, dan kunt u contact met ons opnemen. We gaan graag met u het gesprek aan over de mogelijkheden voor uw bedrijf bij de ADB. Of het nu gaat om praktische aanwijzingen, het scannen van kansen, een introductie of een meer strategisch advies op maat.

Contactgegevens RVO.nl-adviseurs: sipora.suripatty@rvo.nlExterne link en nienke.meijer@rvo.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

ADB hoofdkantoor
Manilla, Filipijnen

Datum

Di 26 mrt 2019 - 28 mrt 2019

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Inschrijving is gesloten