Subsidies duurzaamheid en innovatie West-Nederland (Kansen voor West)

Gepubliceerd door:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
< 1 min lezen
English version

Heeft u een mkb-bedrijf in Flevoland, Utrecht, Noord- of Zuid-Holland? En heeft u een vernieuwend projectidee? Dan kunt u subsidie aanvragen bij het programma Kansen voor West III.

Kansen voor West III hoort bij het EFRO Programma 2021-2027 en heeft verschillende subsidies, leningen en vouchers voor mkb-bedrijven.

Wanneer komt u in aanmerking?

Uw bedrijf is gevestigd in de regio West-Nederland en uw projectidee past bij minstens 1 van de 6 doelstellingen van Kansen voor West III:

Kansen voor West III heeft verschillende subsidies, leningen en vouchers met eigen voorwaarden. Op de website van Kansen voor West vindt u de voorwaarden van de verschillende openstellingen.

Wilt u weten of uw projectidee past binnen de doelstellingen van Kansen voor West III? Bekijk het stappenplan van Kansen voor West III.

Hoe kunt u aanvragen?

De openstellingen van Kansen voor West III hebben verschillende openings- en sluitingsdata. Sommige subsidies sluiten zodra het budget op is. Elk jaar zijn er 2 rondes met nieuwe openstellingen.

Kansen voor West beoordeelt uw aanvraag. Als uw aanvraag is goedgekeurd dan vraagt u subsidie aan bij het EFRO-webportaal.

Dit artikel is gerelateerd aan: