Zoeken

Subsidies TSE Industrie

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen

Werkt u samen met onderzoekers of andere bedrijven aan goedkopere, klimaatneutrale of circulaire producten en diensten? Of onderzoekt u de haalbaarheid van een innovatief project waarmee u de CO2 uitstoot van uw bedrijf wilt wilt verminderen? Verwacht u dat uw project voor 2030 resultaat opbrengt? Dan kunt u in aanmerking komen voor subsidieregelingen van Topsector Energie - Industrie (TSE Industrie).

Subsidies TSE Industrie

Wanneer komt u in aanmerking?

Uw project moet passen binnen de voorwaarden van de TSE Industrie O&O of de voorwaarden van de TSE Industrie studies. U moet ook voldoen aan de algemene voorwaarden van de Topsector Energie-regelingen.

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt de subsidie TSE Industrie studies aanvragen van 1 april 2022 09.00 uur tot 31 maart 2023, 17.00 uur bij RVO.

U kunt de subsidie TSE Industrie O&O niet meer aanvragen. Dit kon tot 17 mei 17.00 uur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1