Dit artikel is gerelateerd aan:

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor grote ondernemingen (niet-mkb)

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven

< 1 min lezen

Heeft u door de coronacrisis moeite om de vaste lasten van uw bedrijf te betalen? Grote ondernemingen (niet-mkb) en verbonden ondernemingen kunnen Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor grote ondernemingen aanvragen.

Wanneer komt u in aanmerking?

Voor de TVL voor grote ondernemingen gelden dezelfde voorwaarden als voor de TVL voor het mkb, met een paar aanvullende voorwaarden. U moet bijvoorbeeld extra bewijsstukken inleveren over uw financiële situatie. U leest alles over de voorwaarden voor de TVL voor grote ondernemingen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Heeft u geen grote onderneming, maar een mkb-onderneming? U kunt subsidie aanvragen via de reguliere TVL voor mkb’ers.

Hoe kunt u aanvragen?

Q1 2021 (voor de vaste lasten van januari, februari en maart 2021): van 10 mei (12.00 uur) tot en met 10 juni (17.00 uur) kon u de TVL Q1 2021 Grote ondernemingen aanvragen. Bekijk het aanvraagproces voor de TVL Q1 2021 Grote ondernemingen.

Q2 en Q3 2021: Grote ondernemingen kunnen onder extra voorwaarden de reguliere Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen voor het 2e en 3e kwartaal van 2021.

Moet u de TVL terugbetalen?

Maakt u gebruik van de TVL? En was uw omzet hoger dan verwacht? Dan heeft u mogelijk te veel geld ontvangen. Wat u te veel aan TVL heeft gekregen, moet u terugbetalen.

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven