Zoeken

Hier vindt u brancheinformatie voor bedrijven en instellingen die onderwijs, cursussen en trainingen bieden. Zoals autorijscholen, dansscholen, zeilscholen, yoga, coaching en bedrijven die in-company trainingen bieden. Ook lagere of middelbare scholen, ROC's, mbo's, hbo’s en universiteiten vallen onder deze sector.

Feiten en cijfers: hoeveel bedrijven zijn er in het overig onderwijs?

De grafiek toont het aantal bedrijven en instellingen in overig onderwijs per kwartaal. Hieronder vallen zeil- en surfscholen, yoga-instituten en autorijscholen. Ook dansscholen, muziekscholen, sportscholen en bedrijven die in-company trainingen bieden, vallen onder het overig onderwijs. Het aantal auto- en motorrijscholen blijft de laatste jaren ongeveer gelijk. Bedrijven in bedrijfsopleiding en -training nemen toe.

Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1