Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Afgelast - Kansenseminar over de luchthavensector in het Verenigd Koninkrijk

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Wilt u zakendoen in de luchthavensector in het Verenigd Koninkrijk? Wij nodigen u van harte uit om op 25 maart naar het kansenseminar in Den Haag te komen. De lucht- en ruimtevaartsector is van groot belang voor de Britse economie. De sector draagt met £ 35 miljard bij aan het bnp van het Verenigd Koninkrijk (VK) en zorgt voor 120.000 banen in meer dan 3.000 bedrijven in het land. Naar verwachting groeit de vraag in de luchtvaartsector de komende jaren verder.

Kansenrapport

De Nederlandse overheid heeft een studie uitgevoerd om de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen in de luchthavensector in het Verenigd Koninkrijk in kaart te brengen. Tijdens het kansenseminar worden de resultaten van deze studie gepresenteerd en hoort u meer over de RVO-instrumenten. Verder bespreken wij hoe u deze groeimarkt op een gestructureerde en duurzame manier kunt benaderen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven in het VK

Er zijn mogelijkheden voor investeringen en voor de afzet van diensten en producten. Dit geldt voor luchthavens die al geprivatiseerd zijn, maar ook voor toekomstige private luchthavens. Nederlandse bedrijven staan in het Verenigd Koninkrijk bekend om hun kennis en expertise op het gebied van luchthavenbeheer, - exploitatie en -technologie. Schiphol wordt beschouwd als referentie in de luchthavenwereld.

Programma

TijdOnderdeel
11:00 - 11:15 uurOntvangst en voorstelronde
11:15 - 12:15 uurPresentatie kansenrapport luchthavenontwikkeling en infrastructuur in het Verenigd Koninkrijk
12:15 - 12:30 uurOndernemer aan het woord: Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk
12:30 - 12:45 uurRVO-instrumenten en mogelijkheden
12:45 - 14:00 uurLunch en netwerken

Deelname en kosten

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit kansenseminar.

Meer weten?

Heeft u nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met:Bettina Denker-Gosch, Business Development Coach, RVOE: bettina.denker-gosch@rvo.nlExterne link

Voor organisatorische vragen neemt u contact op met:Ryan Haripersad, Project Evenementenmedewerker, RVOE: ryan.haripersad@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Meld u aan, uiterlijk op 23 maart
  • Deelname is gratis