Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Nederlands paviljoen op het Electric Vehicle Symposium 37

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 1 min lezen

Electric Vehicle Symposium

Het Electric Vehicle Symposium (EVS) is het grootste congres met vakbeurs rond elektrisch vervoer ter wereld. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Seoul een Nederlands paviljoen tijdens EVS37. De directeur-generaal Mobiliteit van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Kees van der Burg, reist mee als missieleider.

Duurzaam vervoer op de weg

Het thema van EVS37 is jaar ‘Electric Waves to Future Mobility’. Alle onderwerpen die aan bod komen gaan over duurzaam vervoer op de weg. Denk aan:

  • elektrische auto’s
  • bestelbusjes
  • vrachtwagens
  • (elektrische) fietsen
  • cargobikes
  • beleid
  • openbaar vervoer
  • laadinfrastructuur
  • beschikbaarheid van energie

In het Nederlandse paviljoen is een selectie te vinden van deze thema’s.

Side events

Rondom EVS37 vinden side events plaats. Dit programma is nog in ontwikkeling.

Voor wie?

Deelname aan het Nederlands paviljoen en de missie is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en organisaties in de sector elektrisch vervoer (zowel personen- als vrachtvervoer). Dit gaat zowel om de private als de publieke sector. U ontvangt een definitieve bevestiging van deelname na sluiting van de aanmeldperiode. We moedigen vooral vrouwen aan om zich aan te melden.

Meer informatie?

Neem voor vragen over het Nederlands paviljoen contact op met projectleider Femke Laauwen. femke.laauwen@rvo.nlMeer informatie vindt u op de website van EVS37.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Na aanmelden ontvangt een bevestiging. Dit is nog geen definitieve bevestiging van deelname. U krijgt uiterlijk 25 maart bericht. In februari organiseren wij een digitale informatiebijeenkomst waar we het programma presenteren. Enkele weken voor vertrek is er een kick-off bijeenkomst in Utrecht met alle partijen die deelnemen aan het Nederlands paviljoen.

Naar boven