Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Impulskamers 4e ronde winkelgebieden

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Aanmelden en afspraak

Komt u naar een impulskamer? Vul dan onderstaand deelnameformulier en indieningsspreadsheet zo volledig mogelijk in. Gebruik waar nodig de invulinstructie. Stuur ze daarna in een e-mail naar iw@rvo.nl.

Tijdens de impulskamer bespreekt u het concept van uw projectaanvraag met ons expertteam. Voor de experts is het fijn als u uw project toelicht in een presentatie van 10-15 minuten.

Let op: is uw project in de 3e tranche al besproken in een impulskamer? Dan mag u niet nog eens aan de impulskamers meedoen. U mag als de 4e ronde opent wel een aanvraag indienen voor dit project en gebruikmaken van andere vormen van ondersteuning. Stuur hiervoor een mail naar iw@rvo.nl

Over Impulsaanpak winkelgebieden

De retail in winkelgebieden staat in binnensteden en kernen sterk onder druk. Door structurele leegstand dreigt verloedering. Met de regeling Impulsaanpak winkelgebieden zorgen gemeenten voor herstructurering en transformatie.

Meer weten?

Lees meer over de Impulsaanpak winkelgebieden

Naar boven