Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Afgelast - Matchmaking tijdens Bionnale 2020

Deze beurs en matchmaking zijn afgelast.

Doet u zaken in de Life Sciences & Healthsector? Kom op 12 mei naar Berlijn en ontmoet potentiële zakenpartners tijdens het matchmakingevenement op de Bionnale 2020.

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert de matchmaking tijdens de Bionnale om ondernemers en onderzoekers te helpen bij het vinden van samenwerkingspartners.

Bionnale 2020

De Bionnale is dé ontmoetingsplaats voor de Life Sciences & Healthsector in en rond Berlijn. In 2019 kwamen er meer dan 900 deelnemers. Het programma biedt informatieve sessies, bedrijfspresentaties en een beursvloer. Optioneel zijn er op 13 mei aanvullende bezoeken in de regio gepland.

Thema's

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Biotechnologie
  • Farmacie
  • eHealth
  • Medische technologie

Hoe werkt matchmaking?

  • U kunt zich niet meer aanmelden.
  • Maak een kort profiel van uw bedrijf en geef aan welk soort partners u zoekt.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere deelnemers vragen en aanbieden. Deelnemers nodigen elkaar uit voorafgaand aan het evenement. Een dag voor het evenement ontvangt u uw gespreksschema.
  • De geplande gesprekken duren 20 minuten. U kunt dus met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Zo haalt u het maximale uit uw bezoek.

Kosten

Deelname aan de matchmaking is gratis. Deelname aan de conferentie is ook gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Meer informatie over de conferentie vindt u op de website van Bionnale 2020Externe link. Hier vindt u ook het programma.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Michelle Lemmers, adviseur Enterprise Europe Network, RVOE: michelle.lemmers@rvo.nlExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Urania Berlin
An der Urania 17
10787 Berlijn

Datum

Di 12 mei 2020 13:30 uur

Kosten

  • Beurs en matchmaking zijn afgelast
  • Aanmelden is niet meer mogelijk