Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Bijeenkomst ‘De veranderende klant en duurzaamheid’

Bent u een onderwijsprofessional en heeft u ideeën over hoe meer en beter kan worden samengewerkt met het bedrijfsleven? Of werkt u in het bedrijfsleven en lukt het maar niet om de aansluiting met het onderwijs goed voor elkaar te krijgen? Dan is de bijeenkomst ‘De veranderende klant en duurzaamheid’ misschien iets voor u.

Deze bijeenkomst georganiseerd door De Wereld van de Ondernemer en Stichting WelZoWijs is de eerste in een serie van 5, bedoeld om de samenwerking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen verder te verbeteren. De opbrengst van de bijeenkomsten wordt, naast de uitkomsten van eerder gehouden enquêtes en individuele gesprekken, vertaald naar concrete tips en aanbevelingen voor het werkveld én de minister.

Aanmelden

Meld u aanExterne link op de site van de Wereld van de Ondernemer.

Achtergrond

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat wil aandacht voor ondernemend gedrag en ondernemerschap in het onderwijs stimuleren. Juist nu, op het moment dat de gevolgen van de Corona-crisis voelbaar worden, is dit noodzakelijk. Ondernemende mensen nemen sneller zelf de regie in hun werk en loopbaan. Zij zien kansen, pakken nieuwe ideeën op en weten zo waarde voor zichzelf en anderen te creëren. De samenleving vraagt in toenemende mate om deze mindset en vaardigheden. Het streven is dat onderwijs en bedrijfsleven daarin meer gaan samenwerken.

O2LAB

Deze ambitie wordt uitgevoerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) onder de noemer O2LAB. Het O2LAB-programmaExterne link werkt samen met ondernemers, docenten en leerlingen aan meer en beter ondernemerschap in het onderwijs. O2 staat voor Ondernemerschap en Onderwijs.

Stichting WelZoWijs

Stichting WelZoWijs is een van de partijen die met financiële steun van RVOExterne link werkt aan een betere samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Wildlands
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Datum

Wo 16 sep 2020 13:00 uur

Kosten

Deelname gratis voor mbo-docenten en voor mensen uit het bedrijfsleven die met mbo-opleidingen samenwerken.In andere gevallen geldt een tarief van € 225 inclusief btw.