Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Brits-Nederlands matchmakingevent op gebied van kunstmatige intelligentie en robotica

Bent u actief in de artificial intelligence en robotica sector? En bent u op zoek naar samenwerkingspartners in het Verenigd Koninkrijk? Kom dan op 12 april naar het matchmaking event van Enterprise Europe Network in Eindhoven.

Op 10, 11 en 12 april bezoekt een delegatie van 20 Britse bedrijven de regio's Delft, Twente en Eindhoven op het gebied van artificial intelligence en robotica. Het Britse Innovatie Agentschap Innovate UK organiseert dit bezoek samen met de Innovatie Attaché van de Nederlandse Ambassade in Londen, Holland Robotics en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Het doel van dit bezoek is het zoeken naar nieuwe samenwerkingen met Nederlandse innovatieve robotica- en AI-bedrijven en kennisinstellingen.

Matchmakingevent

Als onderdeel van dit bezoek organiseert Enterprise Europe Network op 12 april een matchmaking evenement op de High Tech Campus in Eindhoven. De matchmaking biedt kansen voor Nederlandse bedrijven om samenwerkingsmogelijkheden met de Britse bedrijven te bespreken tijdens vooraf geboekte afspraken.

De deelnemende Britse bedrijven zijn onder andere actief op de volgende applicatiegebieden binnen artificial intelligence en robotics:

  • Health: healthy living, healthy aging, robotic & AI assistance;
  • Autonomous planning and control systems: extreme & dynamic environments, logistics, navigation, edge-computing;
  • Human-AI & Robot interaction: robotic systems, skills transfer, collaborative systems, high skill environment, conversational AI.

Hoe werkt de matchmaking?

  • RegistreerExterne link u vóór 9 april.
  • Maak een kort profiel van uw organisatie aan en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U boekt voorafgaand aan het evenement afspraken in met de partijen die voor u interessant zijn.
  • De gesprekken duren ongeveer 20 minuten.
  • Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.

Kosten en deelname

Meld u aanExterne link vóór 9 april. Deelname aan de matchmaking is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Aanmelden vóór 9 aprilDeelname is gratis