Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Business Meetings over Grand Paris Express

Bent u actief op het gebied van infrastructuur? Wilt u in contact komen met gezaghebbende Franse bouwbedrijven? Kom dan op 27 juni naar de Business Meetings Grand Paris Express.

Grand Paris Express is het grootste Europese infrastructuurproject van de afgelopen 10 jaar.

Grand Paris Express

De bouw van 68 (metro-)stations en de aanleg van 4 nieuwe, volautomatische metrolijnen is inmiddels gestart. Het nieuwe netwerk verbindt, bij de afronding in 2030, de 3 vliegvelden van Parijs met elkaar en de huidige reistijd van vliegveld Charles de Gaulle naar Parijs zal halveren. Grand Paris Express zal ook de mobiliteit binnen Parijs en de voorsteden optimaliseren, met als doel de Parijse regio een economische boost te geven.

Olympische Spelen

Het project wordt in 2024 geconfronteerd met een belangrijke tussentijdse deadline, namelijk de Olympische Spelen. De stad heeft de ambitie om de meest duurzame spelen te organiseren. Een optimaal functionerend openbaar vervoernet is daarbij onmisbaar.

Business Meetings

De samenwerking met andere landen bij de totstandkoming van dit omvangrijke project is zeer gewenst. De Nederlandse ambassade in Parijs organiseert de Business Meetings daarom met dit doel: om het Nederlandse bedrijfsleven onder de aandacht te brengen bij de belangrijkste spelers van Grand Paris Express.

Aanbestedingen

Er is behoefte aan bouw- en installatiebedrijven en toeleveranciers van aanverwante producten. Société Grand Paris (SGP) beheert het project. Aanbestedingen voor civiele techniek zijn uitbesteed aan grote bouwbedrijven.

Nu is de fase aangebroken voor publicatie van aanbestedingen voor werkzaamheden die betrekking hebben op de volledige opbouw en inrichting van de stations. De toekomstige stations krijgen een oppervlakte van 50 X 100 m en bevinden zich op een diepte van 50 m. Aanbestedingen staan open voor multinationals, maar men is ook op zoek naar mkb en innovatieve start-ups. De focus op civiele techniek blijft actueel.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link vóór 17 juni. Per organisatie kunnen maximaal 2 deelnemers mee. Deelname kost € 200 voor de 1e deelnemer en € 150 voor de 2e deelnemer. Elke deelnemer moet zich apart aanmelden. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) hecht er waarde aan dat de deelnemende bedrijven binnen de genoemde opzet en focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Esther Jongejan, sr. Handelsmedewerker Nederlandse ambassade in ParijsE: esther.jongejan@minbuza.nlExterne linkT: +33 1 4062 3327

Organisatie

De Business Meetings Grand Paris Express worden georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Parijs, in samenwerking met RVO.nl en SGP.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Meld u aan vóór 17 juni
  • Deelname kost € 200 voor de 1e deelnemer (max. 2 deelnemers per organisatie)
  • De 2e deelnemer betaalt € 150
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening