Business Week Japan, Taiwan en Zuid-Korea 2020

Wilt u zakendoen in Japan, Taiwan en/of Zuid-Korea? Of doet u al zaken in een van deze landen en wilt u ook uitbreiden naar een van de buurlanden? En heeft u informatie nodig om de juiste stappen te kunnen zetten? Kom dan van 17 tot en met 19 februari naar deze Business Week en krijg antwoord op uw vragen.

De Business Week Japan, Taiwan en Zuid-Korea brengt een enorm netwerk van specialisten uit deze landen bijeen. Het is hét moment voor Nederlandse bedrijven om relevante kennis op te doen van de lokale markten in deze landen. U kunt ervaringen uitwisselen, contacten leggen en tips krijgen van andere ondernemers.

Programma

De dagen staan in het teken van specifieke sectoren die in deze regio's sterk zijn vertegenwoordigd. Het programma bestaat uit plenaire sessies, break-outsessies en netwerkborrels.

Er zijn diplomatieke vertegenwoordigers aanwezig van de innovatie-, handels- en landbouwafdelingen van de ambassades in Japan en Zuid-Korea en het Netherlands Trade and Investment Office in Taiwan. U kunt hen ontmoeten tijdens een-op-eengesprekken. Ook zijn er vertegenwoordigers van de regionale partners Rotterdam Partners, Brainport Eindhoven en Oost NL aanwezig.

Break-outsessies met het buitenlandnetwerk

De aanwezige Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers informeren u over het zakendoen in de regio en over onderstaande sectoren:

Maandag 17 februari, Rotterdam

 • Maritiem & offshore
 • Agrifood & tuinbouw
 • Zakendoen in Oost-Azië

Dinsdag 18 februari, Eindhoven

 • Artificial Intelligence, Big Data, Internet of Things, Smart industry
 • Semiconductors, fotonica en toekomstige aanpassingen
 • Zakendoen in Oost-Azië

Woensdag 19 februari, Ede

 • Smart agriculture & agritech
 • HTSM en medtech
 • Zakendoen in Oost-Azië

Aanmelden

De Business Week is bedoeld voor ondernemers die met een of meerdere landen zaken willen doen. De organisatie streeft ernaar het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten op deze doelgroep. U kunt aan meerdere dagen deelnemen.

Meld u aanExterne link vóór 14 februari.

Kosten

Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.

Meer informatie

Bekijk een impressie van de vorige editie van de Japan Business WeekExterne link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Joyce van Elck, Business Development Liaison Events & Missions, Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: joyce.vanelck@rvo.nlExterne link

Organisatie

De Business Week wordt georganiseerd door Rotterdam Partners, Brainport Eindhoven, Oost NL, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.Logo Trade and Innovate

Lees meer op de website van Trade & Innovate NLExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rotterdam, Eindhoven, Ede

Datum

Ma 17 feb 2020 - 19 feb 2020

Tijd

10:00 uur

Kosten

 • Meld u aan vóór 14 februari
 • Deelname is gratis
 • Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75
Direct aanmelden