Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum

Op 8 en 9 september organiseert het Holland House Colombia het online Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum.

Bent u een Nederlandse exporteur op zoek naar mogelijke afnemers of distributeurs in Colombia? Of een innovatieve ondernemer met interesse in samenwerking met Colombiaanse partners? Meld u zich dan aan. Maximaal 30 bedrijven kunnen meedoen.

Handelsrelaties Nederland - Colombia

De handelsrelaties tussen Nederland en Colombia zitten al jaren in de lift. Het Nederlandse mkb in sectoren als agrifood, transport & logistiek en life sciences & health, heeft al succesvolle stappen gezet. Niet voor niets is Nederland op dit moment de 3e buitenlandse investeerder in het land.

Met het ondertekenen van het belastingverdrag (2021) tussen beide landen wordt aan deze goede relaties een belangrijke impuls gegeven.

Voor wie?

Het forum is bedoeld voor alle Nederlandse bedrijven, maar concentreert zich op de volgende sectoren:

  • Agro (technologie) & food retail
  • Circulaire economie
  • Maritieme technologie

Wij moedigen ook Nederlandse bedrijven uit aanverwante sectoren aan om deel te nemen.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Dit forum is specifiek bedoeld om Nederlandse mkb-ondernemers succesvol de stap te laten zetten naar afzet in Colombia, zonder dat reizen daarvoor nodig is. Via de een-op-een digitale matchmaking bent u verzekerd van de juiste contacten.

Hoe werkt matchmaking?

  • Na aanmelding neemt het team van Holland House Colombia contact met u op om via een intake uw online bedrijfs- en samenwerkingsprofiel op te stellen. Dit profiel geeft informatie over uw organisatie en de partners (importeurs, distributeurs, agenten, enz.) of klanten/opdrachtgevers die u zoekt.
  • Op basis van dit profiel en uw specifieke doelstellingen en wensen, worden Colombiaanse organisaties geselecteerd en ingepland voor uw individuele en op maat gemaakte matchmakingprogramma. Dit natuurlijk in samenspraak met u.
  • Op 8 en 9 september vinden de geplande afspraken plaats via het online platform. U voert minimaal 6 gesprekken.

Deelname en kosten

Meld u aan voor het forum. Dit kan tot en met 30 juli. Deelname kost € 350 per bedrijf. Er kunnen maximaal 30 Nederlandse bedrijven meedoen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Jan Willem van Bokhoven, Holland House ColombiaE: jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com

Organisatie

Dit forum wordt georganiseerd door Holland House Colombia, met ondersteuning van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse ambassade in Bogota en NLinBusiness.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Wo 8 sep 2021 - 9 sep 2021

Tijd

15:00 uur

  • Uiterste aanmelddatum: 30 juli
  • Deelname kost € 350 per bedrijf
  • Maximaal 30 Nederlandse bedrijven
Direct aanmelden