Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Dutch fashion and cosmetics production matchmaking in Istanbul 2018

Voor kleine ondernemers is het vaak lastig juiste productiepartners en of leveranciers te vinden die betrouwbaar zijn en waarmee het ook nog eens klikt. KVK organiseert met Enterprise Europe Network daarom een matchmaking in Istanbul voor ondernemer in de mode en of cosmetica die opzoek zijn naar producenten van kleding, tassen en schoenen en/of leveranciers van cosmetica. Turkije is als productie land een goed alternatief voor Azië. De relatief lage arbeidskosten, de kleine afstand tot Europa en een overeenkomst met de Europese Unie dat goederen zonder beperkingen van de douane verhandeld kunnen worden, maakt Turkije interessant voor importeren van kleding en cosmetica.

Tijdens de Enterprise Europe Network matchmaking maak je contact met passende kleding producenten en leveranciers van cosmetica gevestigd in Istanbul. Je krijgt de mogelijkheid om te speeddaten met passende potentiele interessante partners. De deelnemers van de matchmaking kunnen heel selectief te werk gaan. Als deelnemer kan je verzoeken tot een gesprek toe- of af te wijzen en als je elkaar ontmoet, weet men dus zeker dat de interesse van twee kanten komt.

Hoe deelnemen?

  • Registratie vooraf is verplicht.Schrijf in voor de matchmakinggesprekken via de website “Dutch fashion and cosmetics production matchmaking in Istanbul 2018”.
  • Bezoek regelmatig de matchmaking website en kijk of er nieuwe deelnemers met interessante samenwerkingsprofielen bijgekomen zijn.
  • Ontvang vergaderverzoeken andere deelnemers van de matchmaking.
  • Download je individuele afsprakenschema voorafgaand aan het evenement of gebruik de app.

Waarom deelnemen?

  • Creëer nieuwe relaties en maak snel contact met passende betrouwbare Turkse producenten voor kleding, schoenen en tassen, die ook kleine aantallen kunnen leveren.
  • Bereid je netwerk uit met passende Turkse leveranciers van cosmetica en ontmoet nieuwe zakenpartners.
  • Laat je kosteloos begeleiden door ervaren matchmakingsadviseurs.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis