Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Eurofinish + Materials Matchmaking 2019

Op de Eurofinish + Materials Matchmaking ontmoet je interessante experts op het gebied van materialen, oppervlaktebehandeling en bonding. In de B2B-matchmaking heb je 1 op 1 gesprekken van 30 minuten met een verscheidenheid aan deelnemers van jouw keuze die zich richten op oppervlaktebehandelingen en materialen. Deelnemers aan de matchmaking zijn onderzoekers, ontwikkelaars, ingenieurs, MKB’ers, OEM’ers, leveranciers en intermediairs die actief zijn binnen dit vakgebied.

Waarom is deelname aan deze matchmaking interessant:

  • De Eurofinish + Materials 2019 is de grootste ontmoetingsplaats van West-Europa waar specialisten op het gebied van materialen elkaar kunnen treffen.
  • De matchmaking biedt alle bezoekers, conferentiesprekers én exposanten de mogelijkheid om zich zelf aan te melden en andere deelnemers uit te nodigen voor afspraken. In vooraf geplande gesprekken van 30 minuten kan je snel met de andere deelnemers speeddaten om na te gaan of er wederzijdse voordelen te behalen zijn, om oplossingen voor uitdagingen te vinden op het gebied van oppervlaktebehandeling en materialen.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Brabanthal
Brabanthallaan 1
3001 Leuven

Datum

Wo 15 mei 2019 - 16 mei 2019

Tijd

9:00 uur

Kosten

Gratis