Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Fact finding missie naar Australië 2019

Nederlandse bedrijven doen het goed in Australië! Het land kent niet alleen mooie interne marktkansen, maar is ook een goede hub richting Azië. Ga van 3 tot en met 7 juni mee met de fact finding missie naar Australië.

Gezien de afstand en het tijdsverschil is het essentieel om de toegang tot de Australische markt goed voor te bereiden. Hiervoor is deze missie een uitgelezen kans.

Voor wie?

De missie is bedoeld voor bedrijven – met name IT- en EduTech-bedrijven – die in de start-up- of acceleratorfase zitten. De missie is onderdeel van het Starters International Business programma van RVO.nl. Initiatiefnemer voor deze missie is het consulaat-generaal in Sydney. RVO.nl heeft medegefinancierd en Handelsroute.nl is de uitvoerende partij.

Matchmaking

Matchmaking is een belangrijk deel van deze reis en wordt uitgevoerd in samenwerking met lokale partners. De effectiviteit van matchmaking is vooral afhankelijk van vroegtijdige registratie en intakegesprek, actief bijdragen aan match-selectie en het zo snel mogelijk beschikbaar stellen van relevante bedrijfsinformatie.

Voorlopig programma

Datum en plaatsOnderdeel
2 juni - Melbourne- Optioneel: Meet & Greet diner (op eigen kosten)
3 juni - Melbourne- Ontbijtbriefing 'Market overview and business culture'- Lunch- Bedrijfsbezoek- Optioneel: diner (op eigen kosten)
4 juni - Melbourne- University tech incubator: bezoek- Netwerklunch- Bedrijfsbezoek- Optioneel: diner (op eigen kosten)
5 juni - Melbourne en Sydney- Bedrijfsbezoek- Binnenlandse vlucht naar Sydney- 'On the go'-lunch (op eigen kosten)- Bedrijfsbezoek- Optioneel: diner (op eigen kosten)
6 juni - Sydney- Bezoek EduTech Expo of optioneel bedrijfsbezoek- Netwerkbarbecue op de residentie van het consulaat-generaal
7 juni - Sydney- Bezoek EduTech Expo of optioneel bedrijfsbezoek- Debriefingdiner

Op 6 en 7 juni kunt u in Sydney de EduTech International Congress & ExpoExterne link bijwonen.

Deelname en kosten

Geselecteerde bedrijven kunnen gratis deelnemen op basis van geschiktheid (start-ups en bedrijven in accelerator fase in IT of EduTech met aantoonbare interesse in export) en in volgorde van aanmelding. Reis- en verblijfkosten en een upgrade voor het conferentieprogramma van EduTech zijn voor eigen rekening. U kunt zich registreren via e-mailExterne link.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Kijk dan op de website van Handelsroute.nlExterne link.

Of neem contact op met:Sandra Brandenburg, Handelsroute.nlE: sandra@handelsroute.nlExterne linkT: 020 775 4411

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Melbourne, Sydney

Datum

Ma 3 jun 2019 - 7 jun 2019

Kosten

  • Gratis voor geselecteerde bedrijven
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening