Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Handelsmissie havenontwikkeling in Latijns-Amerika

Bent u actief in de maritieme sector? En wilt u zakendoen in Latijns-Amerika? Ga dan mee met de handelsmissie naar de Latijns-Amerikaanse havenconferentie American Association of Port Authorities (AAPA) in Miami. De missie vindt plaats van 19 tot en met 21 november en is gericht op havenontwikkeling.

Tijdens de missie verbreedt u uw netwerk met vertegenwoordigers van havenautoriteiten in Latijns-Amerika. René van der Plas, directeur van Port of Rotterdam International, leidt de Nederlandse delegatie. Eerder was Van der Plas projectdirecteur van Maasvlakte 2 en verantwoordelijk voor het spoorprogramma.

Voor wie?

De ontwikkelingen in de maritieme sector bieden kansen voor bedrijven die aanvullende maritieme en logistieke diensten leveren. Daarbij moet u ook denken aan havenbouw, scheepsbouw, ontwikkeling en exploitatie. De handelsmissie is ook interessant voor bagger- en constructiebedrijven, rederijen, exploitanten en consultants.

AAPA Conferentie

De conferentie gaat in op de huidige uitdagingen voor havens, zoals klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor havens en de maritieme sector. Ook hoort u er over aankomende havenontwikkelingsprojecten in Latijns-Amerika.

De jaarlijkse havenconferentie in Miami wordt georganiseerd door de Latijns-Amerikaanse delegatie van de AAPA. Deze vereniging trekt belangrijke spelers aan uit de Latijns-Amerikaanse en de internationale maritieme sector. Elk jaar nemen meer dan 400 vertegenwoordigers van de havens, bedrijven en andere internationale experts deel aan de conferentie.

Programma

Het programma biedt op maat gemaakte matchmaking en netwerkevenementen. U krijgt daarnaast de mogelijkheid om uw bedrijf te vertegenwoordigen in het gedeelde Orange Paviljoen, een aantrekkelijke ruimte om te netwerken en te vergaderen.

DatumOnderdeel
19 november (optioneel)- Ochtend: Bezoek aan Port of Miami (AAPA)- Avond: Welkomstreceptie Restaurant Rusty Pelican (AAPA)
20 november- Ochtend: Business ontbijt met de delegatie van het Koninkrijk der Nederlanden- Ochtend: Opening conferentie en Orange Paviljoen- Lunch op de conferentie- Middag: Matchmaking en conferentie- Avond: Receptie in de tentoonstellingsruimte (AAPA)
21 november- Ochtend: Conferentie- Lunch op de conferentie- Middag: Conferentie- Avond: Slotreceptie op cruiser Grand Floridian (AAPA)

Deelname en kosten

  • De kosten bedragen € 1.000 per persoon voor deelname aan de AAPA-conferentie.
  • Deelname inclusief vertegenwoordiging in het gedeelde Orange Paviljoen is € 2.000.
  • Kosten zijn exclusief reis-, verblijf- en persoonlijke uitgaven.
  • De deadline om u aan te melden is vrijdag 27 september.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Carlijne Blom, Nederlandse ambassade in PanamaE: pan-ea@minbuza.nlExterne linkT: +507 2806 667

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

  • Deelname kost € 1.000
  • Incl. vertegenwoordiging Orange Paviljoen: € 2.000
  • Reis- en verblijfkosten voor eigen rekening
  • Uiterste aanmelddatum: 27 september