Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten tijdens Abu Dhabi Sustainability Week

Bent u actief op het gebied van water-, energie- en voedseltechnologieën? Ga dan van 12 tot en met 16 januari mee op handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability WeekExterne link (ADSW) in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Tijdens de handelsmissie wordt een Holland Paviljoen ingericht.

World Future Energy Summit (WFES)

Tijdens de missie bezoekt u de World Future Energy SummitExterne link (WFES). Deze beurs is onderdeel van de Abu Dhabi Sustainability Week. Dit wereldwijde industrieplatform brengt bedrijven uit de energie- en duurzaamheidssector samen. Zij bieden, met hun innovaties op het gebied van schone technologieën, efficiënte oplossingen voor een duurzame toekomst. De WFES is in de Golfregio hét b2b-evenement op het gebied van duurzaamheid.

In 2019 hebben 800 bedrijven uit 40 landen deelgenomen aan de beurs. In totaal waren er 33.500 bezoekers uit 170 landen.

Holland Paviljoen

Nederland is met een Holland Paviljoen prominent aanwezig tijdens de WFES. Dit is ook van belang in aanloop naar de Expo 2020 in DubaiExterne link. Hier neemt Nederland aan deel met de slogan 'Dutch Connection in the Gulf: Uniting Water, Energy, Food'. Deze expo gaat in oktober 2020 van start.

Het Holland Paviljoen staat in de Smart Cities-hal van de beurs, vlakbij andere landenpaviljoens. Het paviljoen wordt ingericht als representatieve en open collectieve ruimte. Hier kunt u uw relaties ontvangen en technologieën demonstreren.

Programma naast de beurs

De missie staat in het teken van duurzaamheid en gerelateerde technologieën. Naast deelname aan het Holland Paviljoen bestaat het programma uit (collectieve) matchmaking en bedrijfsbezoeken in Abu Dhabi en Dubai.

Beursorganisator Reed Exhibitions biedt deelnemers aan deze missie ook toegang tot hun matchmakingplatform en diverse evenementen tijdens de beurs.

Voor wie?

Deelname staat open voor bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van water-, energie- en voedseltechnologieën.

Deelname

Deelname kost € 500 exclusief btw per organisatie (maximaal 2 personen).Reis- en verblijfskosten en andere individuele kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Meld u aan voor deelnameExterne link. Dit kan tot en met vrijdag 1 november.Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden. Aanmelding betekent niet automatisch dat u kunt deelnemen aan deze missie.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Judith van Akkeren, FMEE: judith.van.akkeren@fme.nlExterne link

Organisatie

FME organiseert deze missie in nauwe samenwerking met en in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Nederlandse ambassade in Abu Dhabi.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Abu Dhabi

Datum

Zo 12 jan 2020 - 16 jan 2020

Kosten

  • Uiterste aanmelddatum: 1 november
  • Deelname kost € 500 excl. btw per organisatie (maximaal 2 personen)
  • Iedere deelnemer meldt zich apart aan
  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening
Direct aanmelden