Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Hightech en agrifood ondernemersreis naar Jiangsu, China

Bent u actief in de sectoren hightech of agrifood? En bent u op zoek naar partners in China? Ga dan van 27 oktober tot en met 3 november mee met de Hightech en agrifood ondernemersreis naar de Chinese provincie Jiangsu.

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) organiseert deze ondernemersreis naar Jiangsu, al 25 jaar de zusterprovincie van Brabant. Het is een kansrijke provincie voor ondernemers: ruim 30 Brabantse bedrijven hebben er al zakelijke activiteiten ontplooid.

Voor wie?

De ondernemersreis is bedoeld voor Brabantse bedrijven die actief zijn in de sectoren hightech of agrifood en die:

 • kennis willen maken met de provincie Jiangsu en eerste contacten tot samenwerking willen leggen;
 • al zakendoen in China, maar hun netwerk willen uitbreiden en nieuwe contacten willen leggen;
 • ingangen op hoog niveau willen krijgen bij lokale overheden of brancheverenigingen;
 • in contact willen komen met het lokale netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in Jiangsu heeft opgebouwd.

Waarom Jiangsu?

Jiangsu is een interessante partner voor het Brabantse bedrijfsleven. Hightech en agrifood zijn sterk in ontwikkeling. De overheid investeert flink in innovatie, wetenschap en technologie. China zit in een overgang van 'fabriek van de wereld' naar een wereldmacht die op hoogtechnologisch vlak concurreert. Daarnaast is er veel aandacht voor het oplossen van maatschappelijke problemen zoals milieuvervuiling, voedselkwaliteit of kwaliteit van de leefomgeving.

Relatie Jiangsu en Noord-Brabant

Een bestuurlijke delegatie, onder leiding van commissaris van de Koning Wim van de Donk, bezoekt Jiangsu. De relatie tussen beide provincies wordt gevierd met zakelijke, bestuurlijke en culturele evenementen, waaronder een Brabant Innovatie Dag, een High Tech Conferentie en een Brabant - Jiangsu Netwerkreceptie. Deze gelegenheden bieden u de kans om te netwerken. Ook verschillende Brabantse steden reizen af naar hun zustersteden.

Brabants netwerk in Jiangsu

We zijn lokaal vertegenwoordigd met het Brabant Representive Office en werken nauw samen met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Nanjing. Samenwerking met Chinese partners start met het opbouwen van een netwerk. We koppelen Brabantse bedrijven aan het opgebouwde netwerk ter plaatse, zodat bedrijven een vliegende start kunnen maken op de Chinese markt.

Waarom deelnemen?

Tijdens deze ondernemersreis bieden wij:

 • matchmaking: op basis van uw wensenpakket wordt u door een professionele partij gematcht aan potentiële zakenpartners in Shanghai en Jiangsu;
 • afwisselend programma: deelname aan seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen;
 • lokaal netwerk: toegang tot het netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in Jiangsu heeft opgebouwd;
 • kennismaking met de Chinese (zaken)cultuur en de (technologische) ontwikkelingen die het land momenteel doormaakt;
 • leren van ervaringsdeskundigen: aanwezigheid van bedrijven, kennisinstellingen, bestuurders en experts die al diepgeworteld zijn in Jiangsu en hun ervaringen met u delen tijdens (informele) netwerkgelegenheden.

Kosten

Deelname kost € 800 per persoon. Dit is inclusief deelname aan het programma, gepersonaliseerde matchmaking, lokaal vervoer tijdens het groepsprogramma, lunch, diner, netwerkgelegenheden en opname in het missieboekje. Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten voor een persoonlijke tolk zijn voor eigen rekening.

Meer informatie en aanmelden

Meld u aanExterne link vóór 1 oktober. Kijk voor meer informatie en het conceptprogramma op de website van BrabantExterne link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Renée Versteegde-Derks, Project Manager International Trade, Brabantse Ontwikkelings MaatschappijE: rversteegde@bom.nlExterne linkT: +31 (0)6 4699 6019

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties die Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema’s daarbij is Smart Cities.Logo Trade and Innovate

Lees meer op de websiteExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Provincie Jiangsu

Datum

Zo 27 okt 2019 - 3 nov 2019

Kosten

 • Meld u aan vóór 1 oktober
 • Deelname kost € 800 per persoon
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening