Holland Lounge op Ecomondo 5 tot 8 november 2019 Italië

Wilt u uw bedrijf presenteren op de belangrijkste Italiaanse beurs en conferentie op het gebied van Cleantech? Wees dan aanwezig op de Ecomondo 2019 waarbij de focus ligt op Green & Circular Economy.

De Ecomondo is een internationaal georiënteerde beurs, waar bedrijven elkaar uit de hele wereld ontmoeten. In 2018 is de Ecomondo bezocht door 116.000 bezoekers (waarvan 12.000 internationale bezoekers) en hebben 1.200 exposanten deelgenomen aan de beurs. Tijdens de conferenties en workshops gaven meer dan 1.000 sprekers presentaties over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Kerntechnologieën centraal tijdens de beurs en conferentie van 2019

  • Afvalverwerking en recycling
  • Biobased Industry
  • Water
  • Lucht
  • Bodemsanering
  • Energie
  • Mobiliteit en omgeving

Holland Lounge

De Holland Lounge biedt naast een collectieve ruimte met facilitaire voorzieningen, gelegenheid voor de ontvangst van relaties en de mogelijkheid voor individuele bedrijfspresentaties. De stand krijgt een open, representatieve uitstraling waarbij de Holland Branding wordt toegepast voor de zichtbaarheid.

Programma

Naast een Holland Lounge wordt samen met de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan ingezet op verschillende activiteiten met focus op circulaire economie en E-mobility. Mede in samenwerking met Italiaanse partners zal er een randprogramma worden georganiseerd met de inzet van prominente Nederlandse experts tijdens o.a. de grote nationale conferentie Stati Generali della Green Economy en een Nederlands-Italiaanse workshop. Ook zal er in de communicatie zoveel mogelijk aandacht worden besteed aan de Nederlandse aanwezigheid tijdens de beurs waarbij de synergie met de deelnemers aan de Holland Lounge centraal zal staan. Op de Holland Lounge zal ook een netwerkevent worden georganiseerd.

Kosten en deelname

Meer informatie over de deelname en kosten vindt u via de FME websiteExterne link.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:Nicole de borst Externe linkof internationaal@fme.nlExterne link.

Meer informatie over Ecomondo: ecomondo.comExterne link

Organisatie

FME organiseert hier in samenwerking met Holland Circular Hotspot en branchevereniging ENVAQUA een Holland Lounge. Deze lounge wordt ondersteund door de RVO, de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan.

Seminar Kansen op het gebied van Green economy en E-mobility in Italië

Wil je meer informatie over de kansen in Italië op het gebied van Green Economy (in het bijzonder E-Mobility) in Italië en over ECOMONDO, de belangrijkste Italiaanse beurs op dit gebied? Kom dan op 14 juni naar het seminar in Den Haag en ga in gesprek met experts op deze terreinen. Meer informatie vind je hierExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rimini

Datum

Di 5 nov 2019 - 8 nov 2019

Kosten

Gratis
Direct aanmelden