Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Holland Paviljoen tijdens Siamap-beurs in Tunesië

Doet u innovatief en duurzaam zaken in de land- en tuinbouw, veehouderij, visserij en/of viskweek en heeft u internationale ambities? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen tijdens de toonaangevende Siamap-beurs van 24 tot en met 29 september.

Deze tweejaarlijkse internationale beurs vindt plaats in de hoofdstad van Tunesië, Tunis. In 2017 bezochten 520 bedrijven uit 36 landen deze beurs.

Ontwikkelingen in Tunesië

Tunesië is een echt landbouwland met afzetmarkten in Europa, Amerika en Afrika. Beroemd zijn de Tunesische dadels en olijfolie. Maar het land is ook een groot producent en exporteur van tuinbouwproducten (tomaten, paprika’s, boontjes) en visproducten. Ook de melkvee- en pluimveehouderij maken belangrijke ontwikkelingen door.

Waterschaarste en energiekosten vragen om een efficiënte en duurzame aanpak van de landbouw. Daardoor is er veel belangstelling voor Nederlandse technologie om de bedrijfsvoering verder te versterken. Het gaat bijvoorbeeld om technologie voor kwaliteitsverbetering, efficiënt gebruik van water en grondstoffen en verduurzaming van de productiemethoden.

Holland Paviljoen

Deelname aan het Holland Paviljoen tijdens de Siamap-beurs biedt u:

  • alle dagen toegang tot de beurs;
  • een stand in het Holland Paviljoen, met beeldscherm;
  • gebruik van faciliteiten;
  • deelname aan de Holland-receptie;
  • enkele bedrijfsbezoeken in de regio.

Farming the Future

Nederland profileert zich tijdens de Siamap-beurs als leverancier van moderne technologie die het verschil maakt voor efficiënt en duurzaam produceren. Het nieuwe Nederlandse landbouwlogo 'Farming the Future' staat dan ook voor samenwerking, innovatie en duurzame ontwikkeling.

Kosten en deelname

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze beurs.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Niek Schelling, Ministerie van Buitenlandse ZakenE: RAB-LNV@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

Aanmelding is gesloten