Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Informatiebijeenkomst Eurostars 29 november

Bent u mkb-ondernemer in de high tech onderzoeks- en ontwikkelingssector? Werkt u daarbij samen met partners in andere landen of wilt u dit in toekomst gaan doen? Dan is Eurostars misschien een interessante subsidie voor u. Wilt u meer weten over Eurostars? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 29 november!

Door de grote interesse in de informatiebijeenkomst van 26 november organiseren we deze tweede bijeenkomst.

Voor wie

We organiseren de bijeenkomst voor innovatieve mkb’ers en/of onderzoekers die van plan zijn om bij de komende call (sluitingsdatum 13 februari 2020) of de daaropvolgende call (september 2020) een projectvoorstel in te dienen. Subsidieadviseurs zijn ook welkom.

Voorlopig programma

Lees voor de bijeenkomst alvast onze webpagina over EurostarsExterne link. Wij laten in het programma veel ruimte voor vragen vanuit de zaal.

Voorlopig programma van de bijeenkomst:1. Introductie Eurostarsprogramma a. Feiten b. Punten van aandacht voor de indiening c. Hoe werkt de evaluatie van de projectvoorstellen? d. Wat zijn succesfactoren? e. Hoe het team bij RVO.nl u kan helpen2. Voorbeelden van succesvolle projecten3. Vragen vanuit de zaal aangevuld met veelgestelde vragen

Aanmelden

Meld u aan via het online aanmeldformulierExterne link.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Deelname is gratis