Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Innovatie-evenement Photonics West, San Francisco

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in de VS? Ga dan mee met het fotonica innovatie-evenement: Photonics West in San Francisco.

Het doel van het evenement is om kansen te identificeren voor de Nederlandse fotonicasector in de VS en bestaande relaties te versterken. Fotonica is een sleuteltechnologie. Met deze technologie kunnen we maatschappelijke uitdagingen het hoofd bieden en economische kansen verzilveren.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) werkt nauw samen met de vereniging PhotonicsNL, het Dutch Optics Centre en innovatiehub PhotonDelta.

Holland Avenue

SPIE Photonics West is wereldwijd het grootste fotonica-evenement, bestaande uit een beurs en diverse conferenties. Meer dan 20.000 mensen bezoeken jaarlijks dit toonaangevende evenement. De voorbereidingen voor Nederlandse deelname aan de Photonics West 2018 zijn in volle gang. RVO.nl werkt hiervoor samen met Photonics NL, Dutch Optics Centre en PhotonDelta. De Holland Avenue-stand zal op de A-locatie staan, vlakbij de hoofdingang. PhotonicsNL heeft voor iedere deelnemer 15% korting op de standkosten bedongen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om deel te nemen aan de Holland Avenue-stand? Stuur dan een email naar Eddy Schipper (eddy.schipper@rvo.nlExterne link) of Annelies Brüning (annelies.bruning@rvo.nlExterne link).

Holland Hight Tech logo

Matchmaking

Zoals ook in voorgaande jaren organiseren wij samen met het Nederlands consulaat-generaal in San Francisco een R&D workshop en B2B matchmaking. Dit is voor u een unieke kans om internationale contacten te leggen en nieuwe markten aan te boren. De matchmaking is toegankelijk voor alle Nederlandse bezoekers aan Photonics West (dus niet alleen voor de deelnemers aan de Holland Avenue).

Deelnemen en meer informatie?

Wilt u deelnemen aan dit evenement en de matchmaking? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Eddy Schipper, Advisor Technology & Innovation MissionsE: eddy.schipper@rvo.nlExterne link
Annelies Brüning, Advisor Technology & Innovation MissionsE: annelies.bruning@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

6 dagen

Kosten

Er zijn geen deelnamekosten voor dit evenement.