Innovatiemissie fotonica Taiwan

Bent u actief op het gebied van fotonica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met Taiwan? Ga dan in oktober 2020 mee met onze fotonica innovatiemissie naar Taiwan.

Het afgelopen jaar zijn diverse fotonica R&D samenwerkingsprojecten met Taiwanese partners opgestart, onder andere met behulp van Globalstars-subsidie. We presenterende voortgang in deze projecten. Ook verkennen we nieuwe (academische en industriële) samenwerkingskansen op het gebied van de fabricage van Integrated Photonics en/of Optical Sensing.

De innovatiemissie is vooral geschikt voor:

  • Nederlandse R&D intensieve (fotonica) bedrijven
  • Kennisinstellingen en universiteiten

Taiwan is één van de markten waar de Nederlandse fotonicasector zich in publiek-privaat verband wil positioneren, zowel op het gebied van technologische samenwerking als businessontwikkeling. Taiwan heeft een excellente positie op het gebied van de semiconproductie en staat onder andere door wereldwijde klimaatontwikkelingen voor vele maatschappelijke uitdagingen die fotonische innovaties kunnen helpen oplossen.

Conceptprogramma

We stellen een 5-daags programma samen met netwerkactiviteiten, workshops, matchmaking en ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes.

Raadpleeg het conceptprogramma.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 per persoon.Deelname is inclusief:

  • collectief programma
  • transfers van en naar programmaonderdelen
  • lunch en diners indien vermeld in het programma

Deelname is exclusief:

  • reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten)
  • alle individuele kosten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Lees ook de Algemene voorwaarden deelname innovatiemissie. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname met belangrijke aanvullende informatie en een verzoek om aanvullende informatie te sturen om de missie verder vorm te geven.

Let op: het aantal plaatsen voor deelname is beperkt. We selecteren de deelnemers op basis van de aansluiting op de doelstellingen van deze missie.

Vragen?

Als u vragen heeft over de innovatiemissie, dan kunt u contact opnemen met:

Eddy SchipperAdviseur, programma coördinatieeddy.schipper@rvo.nl

Tong JiangAdviseur Internationale Innovatie Samenwerkingtong.jiang@rvo.nl

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Taipei

Datum

Ma 26 okt 2020 - 30 okt 2020

Kosten

  • Deelnamekosten zijn € 250
Direct aanmelden