Inspiratiewebinar over e-mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur? En wilt u zakendoen in het Verenigd Koninkrijk? Volg dan op 26 oktober het inspiratiewebinar en kom meer te weten over de Britse e-mobilitymarkt.

Virtuele verkenningsmissie

Naast het inspiratiewebinar is op 18 en 19 november een virtuele verkenningsmissie gepland. Ook hier is het thema elektrisch vervoer en laadinfrastructuur. Het doel van deze missie is om te verkennen of een publiek-private samenwerking tussen verschillende partijen in het Verenigd Koninkrijk (VK) en Nederland haalbaar en wenselijk is.

Deze verkenningsmissie is tegelijkertijd met het (online) CENEX - Low Carbon Vehicle evenement.

Voor wie?

Deelname aan het inspiratiewebinar en de vervolgmissie staat open voor bedrijven, organisaties en kennisinstellingen die actief zijn op het brede gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur (inclusief ICT-diensten, transport, batterij-ontwikkeling, laaddiensten etc.).

Deelname en kosten

Meld u aan voor het inspiratiewebinar. De uiterste aanmelddatum is 25 oktober. Deelname is gratis. Informatie over aanmelden voor de vervolgmissie volgt binnenkort.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Linda Reijers, adviseur bij RVOE: linda.reijers@rvo.nl

Organisatie

Het webinar en de verkenningsmissie worden georganiseerd door adviesbureau APPM in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Londen en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 26 okt 2020 13:00 uur

Kosten

  • Aanmelden kan t/m 25 oktober
  • Deelname is gratis
  • Informatie over de verkenningsmissie volgt
Direct aanmelden