Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2020

Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan van 7 tot en met 9 september naar de b2b-matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN) in Marseille.

Tijdens de Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) Conferentie hoort u de laatste ontwikkelingen en u voert op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

Offshore windenergie in Frankrijk

Met meer dan 3.500 km kustlijn heeft Frankrijk veel mogelijkheden voor windenergie op zee. 10 jaar geleden kondigde de Franse overheid aan om de offshore windindustrie te ontwikkelen. Tussen 2019 en 2022 worden 4 van de 7 projecten daadwerkelijk gebouwd. Voornamelijk 'fixed bottom' projecten.In het recentelijk gepubliceerde meerjaren energieplan van de Franse overheid wordt nog eens 1 gigawatt per jaar aangekondigd. Een belangrijk deel wordt ingevuld door floating windprojecten.

Nederlandse stand op FOWT

FOWT is hét evenement op het gebied van floating windenergie. De Nederlandse ambassade in Parijs organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Holland Home of Wind Energy (HHWE) een Nederlandse stand. Nederlandse deelnemers kunnen hier hun logo en eventueel hun presentatiefilm laten zien. Deelnemende bedrijven krijgen via de ambassade of HHWE bovendien korting op de conferentietickets.

Matchmaking

Bedrijven kunnen ook deelnemen aan de internationale matchmaking. Dit is gratis, maar kan alleen als u ook deelneemt aan de conferentie.

Voor wie?

Het evenement is interessant voor innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore windenergie.

Waarom deelnemen?

 • Breid uw kennis en uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners;
 • Neem kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van floating wind in Frankrijk en de rest van de wereld;
 • De Nederlandse ambassade in Parijs en RVO organiseren in samenwerking met HHWE een pop-up stand voor alle Nederlandse deelnemers.

Kosten

De gereduceerde prijs voor dit evenement is € 280 per deelnemer inclusief btw (in plaats van € 400). Inbegrepen zijn:

 • het driedaags congres;
 • de aangeboden netwerklunches;
 • deelname aan de netwerkcocktail;
 • deelname aan de b2b-meetings;
 • vermelding van uw logo en vertoning van uw presentatiefilm op de Nederlandse stand.

Deelname

Om gebruik te kunnen maken van het gereduceerde tarief meld u zich aan via e-mailExterne link of via telefoonnummer 06 5124 9079, bij Eline Timmer, Holland Home of Wind Energy (HHWE). Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli. Mevrouw Timmer stemt met u af hoe de verdere aanmelding voor de matchmaking plaatsvindt en welke bestanden nodig zijn voor The Netherlands Pop-up Stand.

Meer weten?

Lees meer over dit evenement en het programma op de Engelstalige pagina's van Holland Home of Wind EnergyExterne link en FOWTExterne link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Adriana Voerman, Nederlandse ambassade in ParijsE: adriana.voerman@minbuza.nlExterne linkT: +33 1 4062 3325ofEline Timmer, Holland Home of Wind Energy (HHWE)E: eline@hhwe.euExterne linkT: 06 5124 9079

Voor vragen over de matchmaking neemt u contact op met:Kees Mokveld, Enterprise Europe NetworkE: kees.mokveld@rvo.nlExterne linkT: 06 3062 7189

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Marseille

Datum

Ma 7 sep 2020 - 9 sep 2020

Kosten

 • Meld u aan per e-mail of telefoon
 • Aanmelden uiterlijk 1 juli
 • Kosten: € 280 per deelnemer incl. btw
Direct aanmelden