Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Introductiebijeenkomst Renovatieversneller (4 maart 2020)

Laat u op 4 maart 2020 bijpraten over de Renovatieversneller tijdens de eerste introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor de regio Overijssel, Gelderland, Flevoland. Informatie over de exacte locatie en het programma volgt zo snel mogelijk, maar u kunt zich alvast hiervoor aanmelden.

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. Het doel is om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.

Introductiebijeenkomsten in de regio

Tijdens de introductiebijeenkomsten gaan wij met u in gesprek en wordt u geïnformeerd over de opzet van het programma en de ondersteuning waavan u gebruik kunt maken. Denk hierbij aan de nieuwe subsidieregelingen Renovatieversneller en de subsidie voor aardgasvrije huurwoningen (SAH).

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven.

Aanmelden en kosten

AanmeldenExterne link doet u via de website van AEDES. Deelname is gratis.

Achtergrondinformatie

Onderdeel van het Klimaatakkoord is de Renovatieversneller. Dat is een zesjarig programma voor de periode 2019-2025 en gericht op opschaling en kostenreductie van het verduurzamen van (primair) bestaande huurwoningen. Hiermee willen wij steeds meer bewoners voorzien van een kwalitatief hoogwaardig verduurzaamde woning. De Renovatieversneller is een samenwerking tussen AEDES, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en RVO in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Andere introductiebijeenkomsten

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Postillion Hotel
Deventerweg 121
7418 DA Deventer

Datum

Wo 4 mrt 2020 12:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.