Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Introductiebijeenkomst Renovatieversneller (9 maart 2020)

Laat u op 9 maart 2020 bijpraten over de Renovatieversneller tijdens de tweede introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor de regio Zuid-Holland, Zeeland.

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. Het doel is om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.

Introductiebijeenkomsten in de regio

Tijdens de introductiebijeenkomsten gaan wij met u in gesprek en wordt u geïnformeerd over de opzet van het programma en de ondersteuning waavan u gebruik kunt maken. Denk hierbij aan de nieuwe subsidieregelingen Renovatieversneller en de subsidie voor aardgasvrije huurwoningen (SAH).

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven.

Aanmelden, programma en kosten

AanmeldenExterne link doet u via de website van AEDES. Daar vindt u ook het programma. Deelname is gratis.

Achtergrondinformatie

Onderdeel van het Klimaatakkoord is de Renovatieversneller. Dat is een zesjarig programma voor de periode 2019-2025 en gericht op opschaling en kostenreductie van het verduurzamen van (primair) bestaande huurwoningen. Hiermee willen wij steeds meer bewoners voorzien van een kwalitatief hoogwaardig verduurzaamde woning. De Renovatieversneller is een samenwerking tussen AEDES, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en RVO in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Andere introductiebijeenkomsten

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Van der Valk Hotel
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

Datum

Ma 9 mrt 2020 12:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.