Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Kennis- en inspiratiesessie voor vrouwelijke ondernemers die internationaal willen groeien

Wilt u meer weten over onbenut economisch potentieel voor ondernemers die internationaal willen groeien? Kom dan op 19 september tijdens de Rotterdam Capital Days naar de sessie 'Smart Economics - Grow, #FundRight & expand international’ waar Nederlandse vrouwelijke ondernemers worden gestimuleerd om zaken te doen in het buitenland.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert in samenwerking met RVO.nl de sessie 'Smart Economics - Grow, #FundRight & expand international'. Tijdens deze sessie delen vrouwelijke ondernemers hun internationale best practices met u. Zo vertellen ze over hoe ze overheidssteun gebruiken om financiering en zakelijke partners te vinden. En hoe zij hun netwerk inzetten om te groeien en uit te breiden in het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

'Smart Economics - Grow, #FundRight & expand international’

Het Smart Economics-evenement wordt gemodereerd door Rixt Herklots van TheNextWomen waar u het volgende kunt verwachten:

• Ontmoet keynote-sprekers Janneke Niessen, Eva de Mol en Marian Spier; rolmodellen en experts in de wereld van de technologie, investeringen, inclusiviteit en diversiteit.

• Sluit u aan bij ondernemers Shapol Majid, Jasmijn Bleijerveld en Lotte Leufkens in een paneldiscussie over hoe u internationaal kunt groeien en uitbreiden - als ondernemers, als game changers en als vrouwen met internationale ambitie. Hun verhalen nemen u mee naar het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

• Vraag Tjerk Opmeer, Director Internationale Programma’s van RVO.nl, naar financiële ondersteuning, persoonlijk advies en toegang tot netwerken en evenementen om uw bedrijf op internationaal niveau te laten groeien.

Afsluitend aan de sessie is er de gelegenheid voor een borrel en om te netwerken tijdens de 'Thursday Gatherings'.

Deelname en kosten

Registreer uExterne link vóór 19 september. Deelname aan de sessie is gratis.

Meer informatie

Meer informatie over de sessie kunt u vinden op de website van Rotterdam Capital DaysExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

CIC - Groothandelsgebouw
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

Datum

Do 19 sep 2019 16:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Registreer u vóór 19 september