KVK Start Events

Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Dan loop je ongetwijfeld rond met veel vragen. Tijdens de KVK Start Events geven we antwoord op deze vragen. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. Het eerstvolgende event is op 29 juni en vindt online plaats. Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 29 juni en vindt online plaats.

KVK Start Event op 29 juni

Ondernemen is er helemaal voor gaan, kansen pakken, je zaken goed op orde krijgen en houden. Maar waar haal je je klanten vandaan? Hoe zorg je dat je administratie op orde is? En hoe ga je om met veranderingen zoals corona en wat is de beste manier om je bedrijf toekomstbestendig te maken? Tijdens de livestream gaan we vandaag op zoek naar de antwoorden op deze vragen en dat doen we met onze gasten: snelgroeiende ondernemer Guillaume Philibert van modemerk Filling Pieces, gedragswetenschapper Johnny Buivenga en KVK-adviseur Astrid Feitsma. Dit alles onder leiding van presentatrice en ondernemer Eva Brouwer.

Over Guillaume Philibert

Tijdens zijn studie voor architect besefte Guillaume Philibert dat er geen sneakers op de markt waren die van topkwaliteit zijn maar toch betaalbaar. Hij begon met het ontwerpen van een unieke sneaker die een brug zou slaan tussen de commerciële sneakers en high-end fashion. Na een jaar had hij zijn eigen collectie met 1 model: de Low Top. Tegenwoordig bestaat de collectie uit meerdere unieke en eigentijdse modellen. Elk paar wordt met de hand gemaakt in Portugal.

Over Johnny Buivenga

Waarom denken mensen wat ze denken, voelen ze wat ze voelen en doen ze wat ze doen? Johnny Buivenga is altijd geïnteresseerd geweest in die vragen. Hij werkt als gedragspsycholoog dagelijks met die vragen om vervolgens te onderzoeken hoe je menselijk gedrag kan veranderen. Het liefste helpt hij mensen met het bereiken van de doelen die voor henzelf belangrijk zijn. Dit doet hij binnen zijn bedrijf De Beweegreden, een plek waar mensen aan hun fysieke en mentale ontwikkeling kunnen werken.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Online

Datum

Di 29 jun 2021

Tijd

10:00 - 11:15 uur

Gratis
Direct aanmelden