Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Masterclass Quickscan Duurzame Energie voor de industrie - 1 april

Heeft uw bedrijf ambities om de energievoorziening te verduurzamen? RVO.nl ontwikkelde de Quickscan DE voor de industrie om u hierbij te ondersteunen. Tijdens de Masterclass maken wij u wegwijs in het model.

Stap voor stap doorloopt u vragen die een inzicht geven in de mogelijkheden voor duurzame energie in uw bedrijf. De Quickscan toont u de kosten, de terugverdientijd en eventuele subsidiemogelijkheden.

Programma

09:00 Inloop met koffie, thee09:15 Welkom, voorstellen & inleiding (Sander Peeters/ RVO.nl)09:45 Introductie Quickscan (Wouter Terlouw & Mark Schenkel/ Ecofys-Navigant)10:15 Case10:45 Pauze11:00 Plenair bespreken11:15 Rollenspel n.a.v. Case11:45 Bespreken van de uitkomsten12:00 Evaluatie12:15 Afsluiting met lunch13:00 Einde

Aan het einde van de Masterclass kunt u de Quickscan DE in uw eigen werkpraktijk toepassen. Download de Quickscan en lees meer over de mogelijkheden op Quickscan DEExterne link.

Voor wie

Energieconsultants en energiespecialisten van grote bedrijven

Meld u nu aan!

  • Deelname is gratis. U moet zich wel aanmelden in verband met de lunch. U doet dat via het aanmeldformulierExterne link.
  • Legitimatiebewijs voor het aanmelden bij de receptie.
  • Laptop of i-pad voor het uitwerken van de case.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RVO.nl Utrecht, Noord-Zuid Hollandzaal.
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Ma 1 apr 2019

Tijd

9:30 - 13:00 uur

Kosten

Gratis