Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Matchmaking tijdens Free from Functional Food Expo 2019

Bent u actief op het gebied functionele voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrije producten? Wilt u zakendoen in Spanje? Kom op 28 en 29 mei naar de vakbeurs Free from Functional Food Expo 2019 in Barcelona.

Free from Functional Food Expo is de internationale vakbeurs voor producten die 'vrij zijn van'. Producenten, inkopers en distributeurs op het gebied van glutenvrij, lactosevrij, plasticvrij etc. uit heel Europa en daarbuiten, zijn aanwezig op de beurs.

Matchmaking tijdens de beurs

Op deze beurs organiseert Enterprise Europe Network (EEN) een internationaal matchmakingevenement. Deelnemers kunnen zo in korte tijd veel potentiële zakenpartners spreken. Op de beurs is een speciale ruimte gereserveerd, waar de B2B-gesprekken plaats kunnen vinden. Aan dit speed-datingevenement kunnen zowel bezoekers als standhouders gratis deelnemen.

Lees meer op de website van Free from Functional Food Expo 2019Externe link.

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link vóór 23 mei voor de gratis matchmaking. Deelname aan de beurs is bij voorregistratie Externe linkook gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Annemarie Destrée, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Enterprise Europe NetworkE: annemarie.destree@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Fira Barcelona Gran Via
Avenida Joan Carles 1, 64
08908 Barcelona

Datum

Di 28 mei 2019 - 29 mei 2019

Tijd

10:00 uur

Kosten

  • Meld u aan vóór 23 mei
  • Deelname aan de beurs (bij voorregistratie) is gratis
  • Matchmaking is ook gratis