Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Matchmaking tijdens veehouderijbeurs SPACE 2019

Wilt u uw netwerk in de veehouderij uitbreiden en potentiële zakenpartners ontmoeten? Bezoek dan op 11 en 12 september SPACE 2019 in Rennes, Frankrijk. Enterprise Europe Network (EEN) organiseert een matchmakingevenement tijdens deze beurs.

SPACE 2019 is een toonaangevende indoor- en outdoorbeurs op het gebied van de veehouderij. Vorig jaar deden 1.400 standhouders uit 38 landen mee. EEN is een netwerk van de Europese CommissieExterne link om mkb’ers te helpen bij internationale handel en innovatie.

Voor wie?

SPACE 2019 wordt voor de 33e keer georganiseerd en richt zich op ondernemers die actief zijn in de veehouderij. De focus van de beurs ligt op vleesvee, melkvee en pluimveehouderij.

Hoe werkt matchmaking via EEN?

  1. Meld u aanExterne link vóór 3 september.
  2. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  3. Het profiel wordt geactiveerd door EEN.
  4. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken of uitgenodigd worden.
  5. Enkele dagen voor de beurs ontvangt u uw gespreksschema.
  6. De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt u met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Veelbelovende gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Wat zijn de kosten?

Matchmaking is gratis. Voor de beurs kunt u gratis tickets bestellen op de website van SPACE 2019Externe link.

Op 10, 11 en 12 september kunt u deelnemen aan bedrijfsbezoeken. Lees meer over de ‘Farm visits’Externe link.

Meer informatie

Meer informatie over de beurs vindt u op de website van SPACE 2019Externe link. Heeft u nog vragen over het evenement? Neem dan contact op met:

Annemarie Destrée, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Enterprise Europe NetworkE: annemarie.destree@rvo.nlExterne linkT: 06 290 345 90

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

  • Meld u aan vóór 3 september
  • Matchmaking is gratis
  • Toegang tot de beurs is gratis