Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Meet up Ondernemerschapsonderwijs 24 juni 2019

Bent u als student, docent, manager uit het onderwijs of ondernemer geïnteresseerd in of actief bezig met ondernemend onderwijs? En wilt u graag meedenken over hoe ondernemerschapsonderwijs kan worden gestimuleerd? Neem dan deel aan de meet up van O2LAB op 24 juni.

O2LAB is een programma dat in maart is gestart om het ondernemerschapsonderwijs te bevorderen en te faciliteren. Om tot een programmavoorstel te komen voor de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen worden ideeën opgehaald bij de doelgroep en vervolgens verder uitgewerkt.

Tijdens de eerste meet up eind mei bespraken de deelnemers ideeën en voorstellen die het ondernemerschapsonderwijs kunnen versterken en die iedereen die actief is in ondernemerschapsonderwijs faciliteren.

Pitchen uitgewerkte ideeën 24 juni

De ideeën die zijn voortgekomen uit de eerste meet up gaan de deelnemers nu verder uitwerken. In de vervolgbijeenkomst op 24 juni presenteren zij hun plannen.

Aanhaken bij ideeën

Was u niet bij de eerste meet up, maar wilt u wel graag meehelpen de ideeën tot uitvoering te brengen? U kunt alsnog een idee aanleveren en deze pitchen op 24 juni. De opgehaalde ideeën vormen straks bouwstenen voor het programma O2LAB.

Aanmelden

Meld u aanExterne link voor de meet up van 24 juni via het online registratieformulier.

Bent u verhinderd en wilt u wel op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar O2lab@rvo.nlExterne link, met als onderwerp 'ik wil op de hoogte blijven van O2lab'.

Over O2Lab

Centraal in het programma O2LABExterne link staat hoe ondernemendheid en ondernemerschapsonderwijs verbeterd kan worden, met een focus op hoe we de koplopers kunnen faciliteren. Met dit programma willen we 'zuurstof' toevoegen aan de ontwikkeling van vaardigheden in de 2 O’s: Ondernemerschap en Ondernemendheid. De aanpak van O2LAB biedt ruimte voor experimenten en initiatieven.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Datum

Ma 24 jun 2019 14:30 uur

Kosten

Deelname is gratis