Nederlands Paviljoen tijdens Nordic EV Summit

Wilt u uw internationale netwerk in elektrisch vervoer (EV) uitbreiden? Of zoekt u zakelijke contacten in het buitenland? Kom dan naar de Nordic EV Summit nabij Oslo, Noorwegen.

Op dit congres komen internationale, nationale en lokale beleidsmakers bijeen, vertegenwoordigers van de EV-industrie, relevante wetenschappelijke instituten en ook gebruikersgroepen.

Het programma biedt de aanwezigen bovendien presentaties over de laatste ontwikkelingen op dit onderwerp en biedt de gelegenheid om contact te leggen met beleidsmakers en potentiële zakelijke partners.

Voor wie?

Het Nederland Paviljoen is gedurende het hele evenement de 'thuisbasis' voor alle Nederlandse deelnemers. Hier kunnen Nederlandse bedrijven zich presenteren met foldermateriaal en in de NL missiegids, die speciaal voor dit evenement ontwikkeld wordt.

Vier centrale thema's

'Entering the Electric Era' is het hoofdonderwerp van de conferentie. Dit onderwerp komt aan bod via de volgende thema's:

EU en EV beleid – hoe bereiken we zero emissie

EV beleid wordt binnen veel landen snel aangepast aan het Green Deal doel 'Zero in 2050', maar zijn de maatregelen voldoende om de doelen te bereiken?

De uitdagingen omtrent laden

Slim laden in een systeem van hernieuwbare energie. Hoe zorgen we voor voldoende power voor een volledig elektrische transportsector en hoe maken we het laden makkelijker voor alle gebruikers?

Duurzame batterij productie

De vooruitzichten op een hernieuwbare en circulaire batterijproductie in de Nordic Region. Hoe gaan we de uitdagingen aan die voor ons liggen?

Alleen nog elektrische auto’s op de markt, maar wanneer?

Hoe pakken de internationale autofabrikanten de verschuiving aan en kunnen zij voldoen aan de vraag naar EV’s? Wat is de impact van de nieuwkomers op de EV markt in de wereld?

Activiteiten en thema's worden gesplitst in 3 gebieden:1. Land - hoe kunnen auto’s, tractoren, vrachtwagens en bussen zero uitstoters worden door batterijen?2. Zee - schepen en boten: Hoe snel zal zeetransport geëlektrificeerd worden?3. Lucht - kleine elektrische vliegtuigen zijn er al. Wanneer kunnen wij nationaal of zelfs internationaal elektrisch gaan vliegen?

Kosten en deelname

Deelname aan de Nederlandse stand kost € 1.500 exclusief btw. Hiervoor ontvangt u:

  • Deelname in de stand.
  • Vermelding van logo in de stand.
  • Vermelding van logo op de congreswebsite.
  • Toegangskaart voor het congres Nordic EV Summit.
  • Tweede toegangskaart voor congres met korting.
  • Toegangskaart voor Evolve Arena.
  • Eventuele verdere ondersteuning bij het maken van afspraken met zakelijke contacten.
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen kosten (tevens eventuele reis- en annuleringsverzekering).

Meer weten?

Wilt u meer weten over deelname aan het congres en het Nederland Paviljoen? Neem dan contact op met:Sonja van WolfswinkelE: sonja.vanwolfswinkel@rvo.nlT: +31 6 46 43 35 42Inge WekenE: ingeweken@fier.netT: +31 6 51 56 69 51

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Norway Trade Fairs/Norges Varemesse
Oslo

Datum

Wo 10 nov 2021 - 11 nov 2021

Deelname kost € 1.500, exclusief btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Direct aanmelden