Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Nederlandse Ambassade Bern netwerkt op 7 juni in Zürich

Heeft u interesse in het zakendoen met Zwitserland? Heeft u een concrete vraag over de Zwitserse markt? Kom dan naar het netwerkevent dat de Nederlandse ambassade in Bern op 7 juni 2019 organiseert in Zürich.

Tijdens dit netwerkevent kunt u bij het team van de Nederlandse ambassade in Bern terecht met concrete handels- en economische vragen over de Zwitserse markt. Ook is er gelegenheid om een netwerklunch bij te wonen in aanwezigheid van de ambassadeur.

Zakelijke kansen in Zwitserland

Zwitserland kent een aantal aantrekkelijke sectoren voor Nederlandse ondernemers. Denk aan de farmaceutische industrie, medische technologie en het fabriceren van uurwerken. Op het gebied van innovatietechnologie presteert Zwitserland zeer goed. Op internationale ranglijsten neemt het land vaak een eerste of tweede plaats in.

Datzelfde geldt voor internationale ranglijsten op het gebied van concurrentiekracht en innovatie. Ook daar neemt het land vaak een eerste of tweede plaats in. Zeer gespecialiseerde sectoren als de microtechnologie, medische technologie, biotechnologie en de farmaceutische sector dragen daaraan bij; evenals het gunstige Zwitserse leefklimaat.

Programma

10:00 uur - 12:00 uurIndividuele gesprekken
12:00 uur - 14:00 uurNetwerklunch in aanwezigheid van de ambassadeur
14:00 uur - 16:00 uurIndividuele gesprekken

Kosten en deelname

Deelname is gratis.Meld u aan per e-mailExterne link voor een individueel gesprek en/of de netwerklunch. Geef in het kort aan wat uw vraag is. In overleg met u worden de gesprekken ingepland. Een gesprek duurt 20 minuten. Na uw aanmelding ontvangt u een bericht van de Nederlandse ambassade in Bern met alle informatie over het tijdstip, de afspraak en de locatie.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Nederlandse ambassade in BernE: ben-rvsp@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Kaufmännischer Verband Zürich
Talacker 34 - 1e verdieping
8021 Zürich

Datum

Vr 7 jun 2019 10:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Meld u aan per e-mail