Zoeken

Netherlands Lounge tijdens HUSUM Wind 2023

HUSUM Wind is een van grootste windbeurzen voor de Duitse markt. Onderwerpen op de beurs zijn wind op zee, wind op land, groene waterstofproductie en diverse hieraan gekoppelde thema’s.

Netherlands Lounge

Tijdens HUSUM Wind 2023 organiseren Holland Home of Wind Energy (HHWE) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de Netherlands Lounge.

Door deel te nemen aan de Netherlands Lounge kunt u in contact komen met internationale bedrijven die zich bezighouden met offshore- en onshore wind en groene waterstof.

De Netherlands Lounge wordt mede ondersteund door het SIB-programma van RVO.

Aanmelden

Meld u voor 14 juli aan via HHWE-website.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Netherlands Lounge op HUSUM Wind 2023? Stuur dan een e-mail naar Eline Timmer van HHWE.

Deze beursdeelname wordt georganiseerd door HHWE in samenwerking met RVO in het kader van Wind and Water Works (WWW). WWW is het platform dat is opgericht door RVO, HHWE, NWEA, NMT en IRO en heeft als doel de Nederlandse offshore wind sector te promoten in het buitenland.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1