Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Netwerkevenement smart mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

Tijdens het evenement gaan Nederlandse deelnemers met Britse deelnemers in gesprek over elektrische voertuigen en laadinfrastructuur.

Schoner en groener transport

Elektrische voertuigen en laadinfrastructuur spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van de automobielsector, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Nederland. Nieuwe technologieën en infrastructuurprojecten helpen deze voertuigen te integreren in het verkeer. De auto-industrie ondersteunt de visie van de Britse en Nederlandse regeringen om transport schoner en groener te maken.

Cenex-Low Carbon Vehicles 2019

Cenex-LCVExterne link vindt plaats op 4 en 5 september. Het evenement biedt een technologietentoonstelling, een uitgebreid seminarprogramma en 'ride & drives' om de nieuwste technologische (en commercieel beschikbare) voertuigen te proberen. In 2018 trok de beurs 4.380 bezoekers, 258 exposerende organisaties en 98 sprekers. De 'Anglo-Dutch mission on smart mobility' wordt op 5 september tijdens de beurs gehouden.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link via de website van Enterprise Europe Network. U vult een bedrijfsprofiel in. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Voor het evenement begint kunt u afspraken inboeken met collega-deelnemers. Zij kunnen u ook uitnodigen. Enkele dagen voor de beurs ontvangt u uw gespreksschema.

Deelname is gratis. Toegang tot de beurs is ook gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Joren Schep, Business Development Coach Verenigd Koninkrijk, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)E: joren.schep@rvo.nlExterne linkT: 088 042 5693

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Millbrook Proving Ground
Station Lane
MK45 2JQ Bedford

Datum

Do 5 sep 2019 12:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Toegang tot de beurs is gratis