Online matchmaking en webinars over functionele voedingsmiddelen

Bent u actief op het gebied van functionele voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrije producten? Neem dan van 24 tot en met 26 november deel aan de gratis online matchmaking en webinars die Enterprise Europe Network (EEN) voor u organiseert.

Free From Functional Food Expo

De vakbeurs Free From Functional Food Expo & Health Ingredients and Free From Expo Packaging is verschoven naar 15 en 16 juni 2021 en vindt dan plaats in Amsterdam (RAI). Het is de internationale vakbeurs voor producten die 'vrij zijn van'.

Producenten, inkopers en distributeurs op het gebied van glutenvrij, lactosevrij, plasticvrij etc. uit heel Europa en daarbuiten, zijn aanwezig op de beurs Zij kunnen deelnemen aan het matchmakingevenement.

Matchmaking in het kader van de beurs

In het kader van de beurs, organiseert EEN een internationaal matchmakingevenement. Deelnemers kunnen zo in korte tijd veel potentiële zakenpartners spreken. Die zakenpartners nodigt u van tevoren uit, via de website.

Webinars

De matchmakingsessies worden afgewisseld met interessante webinars.

Bekijk het volledige programma.

Aanmelden en kosten

Registreer u op de website. Er is geen sluitingsdatum voor dit evenement, maar de regel geldt 'first come, first served'. Deelname is gratis.

Lees meer op de website van Free from Functional Food Expo.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Annemarie Destrée, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Enterprise Europe NetworkE: annemarie.destree@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 24 nov 2020 - 26 nov 2020

Tijd

10:30 uur

Kosten

  • Deelname aan de matchmaking is gratis
  • Deelname aan de webinars is gratis
Direct aanmelden